Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz parandroid #45732 üzenetére
-klíma minden autóban van az elmúlt 10-15 évben.
-az AUX bemenet 2006-2008-tól szintén van az alsóbb kategóriákban is (még a Jazz-emben is van)
-USB csak kb. 2009-2010-től (2010-es Kia ceed-ben láttam már ilyet)
-kihangosító: 10k-ból eddig is megoldható volt, persze, az parasztos megoldás, tudom
-kulcs nélküli rendszer: már a 2005-ös új swift-ben is volt (igaz, csak a felszereltebben)
-tempomat, esőszenzor, parkolóasszisztens, ülésfűtés, könyöktámasz: hagyjuk már, kb. huszadrangú elemei ezek egy autónak, ilyen erővel az indexes tükröt és a ledes hátsó lámpát is beírhattad volna, azok sem jók semmire.Az én érvrendszerem továbbra is ugyanaz. Egy 2010-es autó mára elvesztette az eredeti értékének a felét, vagy egy picit többet. Használati értékben ugyanakkor kb. ugyanott van (ha rendesen karban volt tartva).
Ha a fenti "extrák" ennyire lényegesek, akkor a felük utólag pótolható fillérekből, ezért nem kell új autót venni.Persze megértem, hogy új autót venni jó, pláne, ha van pénz. Csak nem racionális, akárhogy is igyekszik az ember megideologizálni.
Ha csinálsz egy kis excel táblát, amibe mindent felviszel, az amortizációt is, akkor ez úgyis kibukik előbb-utóbb.ERgo: ha ez a vágyad, hogy új legyen, akkor vedd meg azt, amelyik tetszik, ezt nem lehet racionálisan megindokolni, kiválasztani, nem ezen múlik, hogy melyiknél hány száz ojró a felár.
Ui. amúgy ezért szeretem a japánokat, mert ott nem szaroznak ilyen extra-listával, mint a német gyártók, minden benne van alapból, azt kész.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest