Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
-klíma minden autóban van az elmúlt 10-15 évben.
-az AUX bemenet 2006-2008-tól szintén van az alsóbb kategóriákban is (még a Jazz-emben is van)
-USB csak kb. 2009-2010-től (2010-es Kia ceed-ben láttam már ilyet)
-kihangosító: 10k-ból eddig is megoldható volt, persze, az parasztos megoldás, tudom
-kulcs nélküli rendszer: már a 2005-ös új swift-ben is volt (igaz, csak a felszereltebben)
-tempomat, esőszenzor, parkolóasszisztens, ülésfűtés, könyöktámasz: hagyjuk már, kb. huszadrangú elemei ezek egy autónak, ilyen erővel az indexes tükröt és a ledes hátsó lámpát is beírhattad volna, azok sem jók semmire.
Az én érvrendszerem továbbra is ugyanaz. Egy 2010-es autó mára elvesztette az eredeti értékének a felét, vagy egy picit többet. Használati értékben ugyanakkor kb. ugyanott van (ha rendesen karban volt tartva).
Ha a fenti "extrák" ennyire lényegesek, akkor a felük utólag pótolható fillérekből, ezért nem kell új autót venni.Persze megértem, hogy új autót venni jó, pláne, ha van pénz. Csak nem racionális,
akárhogy is igyekszik az ember megideologizálni.
Ha csinálsz egy kis excel táblát, amibe mindent felviszel, az amortizációt is, akkor ez úgyis kibukik előbb-utóbb.ERgo: ha ez a vágyad, hogy új legyen, akkor vedd meg azt, amelyik tetszik, ezt nem lehet racionálisan megindokolni, kiválasztani, nem ezen múlik, hogy melyiknél hány száz ojró a felár.
Ui. amúgy ezért szeretem a japánokat, mert ott nem szaroznak ilyen extra-listával, mint a német gyártók, minden benne van alapból, azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tanuljunk angolul!
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akárhogy is igyekszik az ember megideologizálni.