Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Bankkartya adatokat nem is tudok megadni, mert nincs 3 jegyü kodom rajta.
A paypal oldalon regisztraltam a bankszamlamat (IBAN, stb). es hitelesitve ott is van, hogy a bankszamla oke, megjött ra a paypalos kod (marmint netbankba, azzal hitelesitettem a szamlalmat), minden zöld pia....kartya nincs hozzarendelve a paypalhoz....meg több bankszamla sem.
Eppen ezert nonszensz, hogy most meg az ebayen keresztül keri ezeket az adatkat (a printscreenen lathatod) es semmit nem tudok csinalni....semmi hibaüzenet nincs....valahogy ugyanakkor 2 termek megis fizetesre kerül....
mod: de akkor ugye jol ertem, hogy Te is megadtad a bankSZAMLA adataidat es ugy vasarolsz az ebayen, hogy nem utalgatsz külön a paypalra ugye? Hanem csak fizetes az ebayen paypallal, login a paypalba es ök majd vonjak, fizetik...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest