- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi csak azért nem 26-án indultunk haza, hanem 27-én, mert a barátnőm nem volt jól és inkább ráhagytunk még egy éjszakát. A Kunszentmiklós-Bp.-vonal (amin jöttünk) amúgy híresen szar ilyen szempontból, ha valóban komoly hó esik, akkor gyakorlatilag lebénul, olyankor meg helyette valami fél megyét körbetekergő pótlóbuszjárat van.

De - még ha nem is pontos általában a meteorológia (és igen, én hozzád képest PC módon fogalmazok most
) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem. 
kukac:
van valami ehhez hasonló, csak Maxdata feliratos házam, ha kell, ingyen odaadom, asszem, csak le kell pucolni, ami itt matricanyomok eltávolítását is jelenti.
Amúgy én valami fekvő brand házat néznék, HP, Dell vonalon (ha jól emlékszem, a kisebb Lenovo ThinkCentre házak nem szabvány ATX tápot használnak, úgyhogy azokat lehet, hogy nem erőltetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem.