Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi csak azért nem 26-án indultunk haza, hanem 27-én, mert a barátnőm nem volt jól és inkább ráhagytunk még egy éjszakát. A Kunszentmiklós-Bp.-vonal (amin jöttünk) amúgy híresen szar ilyen szempontból, ha valóban komoly hó esik, akkor gyakorlatilag lebénul, olyankor meg helyette valami fél megyét körbetekergő pótlóbuszjárat van.

De - még ha nem is pontos általában a meteorológia (és igen, én hozzád képest PC módon fogalmazok most
) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem. 
kukac:
van valami ehhez hasonló, csak Maxdata feliratos házam, ha kell, ingyen odaadom, asszem, csak le kell pucolni, ami itt matricanyomok eltávolítását is jelenti.
Amúgy én valami fekvő brand házat néznék, HP, Dell vonalon (ha jól emlékszem, a kisebb Lenovo ThinkCentre házak nem szabvány ATX tápot használnak, úgyhogy azokat lehet, hogy nem erőltetném).
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- YouTube
- EAFC 26
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) - lehetett számolni a hóeséssel, szóval azért aki gyakorlatilag azon kesereg, hogy most leesett és ez milyen váratlanul szar volt, azért erősen esélyes egy Darwin-díj helyezésre szerintem.