Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Felhívtam az MM ÜFSZ-t. Azt nem tudták pontosan megmondani, hogy miért van elhagyva az EW a típusmegjelölésből, de bíznak benne, ahogy én is, hogy az valójában EW, csak elhagyták az egyszerűség kedvéért.
Azt még nem tudták megmondani, pontosan mikor szállítják, mert még nem adták át a partnernek, de azt megmondták, hogy az MPL hozza.
A webáruházban megadható minimális címkiegészítési adatokat nem nagyon tudta bővíteni (semennyire), így mivel a cég telephelye(ide kértem) egy nem létező helyen van, de egy létező, innen 3 km-re lévő pontra van bejegyezve hivatalosan, viszont helyileg a főút mellett van, egy utcával párhuzamosan, megadtam a párhuzamos utca szembelévő házának házszámát. Mivel muszáj volt egy utcanevet és egy házszámot adni. De kiegészítésként csak annyi fért ki: "xy kft. telephelye" Azért ha Lengyel kamionsofőröknek kell angolul útbaigazítást adni, hogy hogy találnak ide, és idetalálnak, talán a posta futára is idetalál, ha más nem, felhív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest