Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt inkabb az a problema, hogy en az egyetem miatt Miskolcon elegge le vagyok kotve, o pedig az elkotelezettseget hianyolja, vagy legalabbis valami ilyesmit, de azon kivul, hogy szeretem, tul sok mindent nem tudok erre neki mondani..

(#41289) Integra
En alapvetoen a szokasos "mindegy" hozzaallassal mentem neki a dolognak, nem tudtam, hogy ha pestre megy, akkor nem akar-e esetleg "uj eletet kezdeni". Az egesz ugy indult, hogy en felkeszultem ra, hogy nem lesz belole semmi.(#41288) lenox
Sajat lakast, "csaladot", tovabbtanulast a bizonytalanra. Nem is nagyon erzem magam kesznek ilyen szintu kapcsolatra, nagyon fiatal vagyok az ilyesmihez. Szeretne ugy erezni, hogy o a legfontosabb, de nekem ez nem stabil, amig nincs normalis vegzettsegem es allasom, etc.
Kicsit kislanyosan naivnak tunik az egeszhez valo hozzaallasa, mintha rozsaszinben latna a vilagot.
Az, hogy az egyetemen egyaltalan kepes vagyok-e elvegezni a bsc-t egyaltalan, az mar megint egy mokas kerdes. Peldaul ma is fent leszek, hogy anal I. potzh-ra tanuljak, mert egyelore nem sok kozom van hozza, hala annak, hogy nem igazan figyeltem a kozepiskolaban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest