- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Hát olyan 1.3-1.4 fölött.
Automata: bitang jó a kézi váltója. Megbízhatósági gondja szerintem az automatának nincs, de a vezetési élményből valamennyit el fog venni. Ha az automata vágyad, vagy alapvetően kényelmes utazgatásra vennéd a kocsit, akkor vedd meg simán, baj nem lesz vele. Sima szívó moci nem gyilkolja úgy az automatát, nincs nagy nyomaték, főleg nem kis fordulaton.
Városban növelni fogja a fogyasztást kicsit, autópályán meg csökkenteni. Ellenben IS tulajként nem nagyon érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.
Szerintem kultuszgép lesz belőle, és 1M alá nem nagyon fog menni az értelmes példányok ára soha. Viszonyításként E30, E36, E46 sorhatos példányainak árát érdemes megnézni. Nyilván azt a keveset, amit nem pimpelt szét egy boyracer hülyegyerek sem.
Ha szeretnél egy tesztkört, megoldjuk egy este, miután hazamentem.Integra: nem is mondtam, hogy belevágok ilyenbe. Nem akarok most 300at erre költeni.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.