Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
hááát, vannak érdekes utak a városban, az biztos. én is végigmegyek páron naponta, egy alapos felújítás nem ártana nekik. itt én is kérdezhetém, hogy miért van az, hogy testi épséged veszélyeztetése, vagy a kresz folyamatos megszegése nélkül nem tudsz a város északi határából bekeveredni a városba? ja, közben min. 2x ajánlatos leszállni a gépről, ha nem akarod tönkretenni...
a szutyok időről meg annyit: reggel póló-rövidgatya-szanda kombóban mentem melózni, következésképpen haza is hasonlóban jöttem. az eső megvárta, míg beérek, illetve hazaérek
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...