Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
hááát, vannak érdekes utak a városban, az biztos. én is végigmegyek páron naponta, egy alapos felújítás nem ártana nekik. itt én is kérdezhetém, hogy miért van az, hogy testi épséged veszélyeztetése, vagy a kresz folyamatos megszegése nélkül nem tudsz a város északi határából bekeveredni a városba? ja, közben min. 2x ajánlatos leszállni a gépről, ha nem akarod tönkretenni...
a szutyok időről meg annyit: reggel póló-rövidgatya-szanda kombóban mentem melózni, következésképpen haza is hasonlóban jöttem. az eső megvárta, míg beérek, illetve hazaérek
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...