Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36920) Racecam válasza VladimirR (#36911) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Lelépés előtt:

Ha engem kérdezel, én már elmondtam erről a véleményemet, méghozzá elég hosszasan. nem tudom már hol, de most nem is keresem meg.
Én azt mondom, ebben a topicban és csak ebben (ez egyébként így már nem is igaz, mert az összes baráti körös ilyen), sokkal több minden megengedett, mint más, pláne szakmai topicokban. Legyen az akár cset, akár kicsit szabadabb (szabadszájúbb) hozzászólás. Azek a topicok elenyésző kisebbségét képviselik a fórum topicjainak és nagyon jó hatással vannak a közösség építésére, főleg a cset jellegük miatt. Nagyon sokan csak ezért jönnek, hogy egy kicsit beszélgessenek a "haverokkal, "barátokkal". Szerintem, jól van ez így, senkit nem zavar, akit nem érdekel nem látogatja. Már javasoltam Neked, hogy nyiss egy témát "OFF, de komolyan" címmel például és segítek ott fenntartani a "rendet" irtani az értelmetlen, cset jellegű hozzászólásokat.
Az archívum méretéről a szerver terheléséről direkt megkérdeztem Panther-t, bírja a vas egyelőre az biztos. (Pont ennek szellemében született egy olyan állásfoglalás, hogy a fáradt gőzben nem írtunk automatikusan, minden értelmetlennek tűnő topicot, legfeljebb elsüllyed az ismeretlenség homályába.) Egyébként meg az adatbázisnak mindegy, hogy értelmetlen, vagy értelmes postoktól hízik és valljuk be a szakmai részen, főleg az tesztek, bemutatók topicjai, hemzsegnek az ilyenektől.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.