Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Lelépés előtt:
Ha engem kérdezel, én már elmondtam erről a véleményemet, méghozzá elég hosszasan. nem tudom már hol, de most nem is keresem meg.
Én azt mondom, ebben a topicban és csak ebben (ez egyébként így már nem is igaz, mert az összes baráti körös ilyen), sokkal több minden megengedett, mint más, pláne szakmai topicokban. Legyen az akár cset, akár kicsit szabadabb (szabadszájúbb) hozzászólás. Azek a topicok elenyésző kisebbségét képviselik a fórum topicjainak és nagyon jó hatással vannak a közösség építésére, főleg a cset jellegük miatt. Nagyon sokan csak ezért jönnek, hogy egy kicsit beszélgessenek a "haverokkal, "barátokkal". Szerintem, jól van ez így, senkit nem zavar, akit nem érdekel nem látogatja. Már javasoltam Neked, hogy nyiss egy témát "OFF, de komolyan" címmel például és segítek ott fenntartani a "rendet" irtani az értelmetlen, cset jellegű hozzászólásokat.
Az archívum méretéről a szerver terheléséről direkt megkérdeztem Panther-t, bírja a vas egyelőre az biztos. (Pont ennek szellemében született egy olyan állásfoglalás, hogy a fáradt gőzben nem írtunk automatikusan, minden értelmetlennek tűnő topicot, legfeljebb elsüllyed az ismeretlenség homályába.) Egyébként meg az adatbázisnak mindegy, hogy értelmetlen, vagy értelmes postoktól hízik és valljuk be a szakmai részen, főleg az tesztek, bemutatók topicjai, hemzsegnek az ilyenektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest