- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Ursus az egy kiváló sör (kár, hogy már nem gyártják a zöldet (Pils), mert az nagy favorit volt). Amúgy az egyik legjobb az igazi csíki sör, csak mostanság elment az íze picit másfele. De a tuti, az ász, ami mindent visz az a Harghita. Nem egy kiváló sör, olcsó, az üvege, csomagolása igénytelen, de szerintem a mai napig a legnépszerűbb sör. Ahhoz képest, hogy Hargita megyében gyártják és egy igazi helyi melós sör, az országban sok helyen lehet kapni (állítólag Magyaroszágon is látott valaki, de csíki biztos van).
Lord Zero: Hja, ilyenkor jobb témát nem is lehetne
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?