Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondtam már, mikor régebben mesélted, hogy akármennyit eszel, nem látszik rajtad, irigyellek. De ezért is. 4-5 óra alvással én nagyon rosszul érezném magam. Aztán ott van a memóriád is, amivel azokat a jelszavakat megjegyzed. Hosszabb szövegeket is meg tudsz így jegyezni?
Én is könnyen tanulok. Meglepően könnyen. Amihez egy átlagos embernek 2-3 óra kell, én 1 óra alatt meg tudom tanulni. Csak az a kár, hogy lusta vagyok. Pedig pontosan tudom, hogy mikre lehetnék képes. Osztályelsőség lazán meglehetne, meg sem kéne erőltetnem magam. Nem nagyképűségből mondom, ez így van. Csak tényleg nagyon lusta vagyok és szinte bármit szívesebben csinálok a tanulásnál.
Én egyetértek veled, az alvás igen nagy időpazarlás, de jól esik.
Nem szeretném tudni (illetve de), hogy mennyi időt töltöttem el az életemből ph-zással. Nagyon sokat. A wowot is segitett lerakni az, hogy láttam, hogyan szállnak el a játékban a beleölt napok. Mire? Minek? Kit érdekel, hogy 70-es karakterem lesz? Nem leszek tőle jobb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest