- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondtam már, mikor régebben mesélted, hogy akármennyit eszel, nem látszik rajtad, irigyellek. De ezért is. 4-5 óra alvással én nagyon rosszul érezném magam. Aztán ott van a memóriád is, amivel azokat a jelszavakat megjegyzed. Hosszabb szövegeket is meg tudsz így jegyezni?
Én is könnyen tanulok. Meglepően könnyen. Amihez egy átlagos embernek 2-3 óra kell, én 1 óra alatt meg tudom tanulni. Csak az a kár, hogy lusta vagyok. Pedig pontosan tudom, hogy mikre lehetnék képes. Osztályelsőség lazán meglehetne, meg sem kéne erőltetnem magam. Nem nagyképűségből mondom, ez így van. Csak tényleg nagyon lusta vagyok és szinte bármit szívesebben csinálok a tanulásnál.
Én egyetértek veled, az alvás igen nagy időpazarlás, de jól esik.
Nem szeretném tudni (illetve de), hogy mennyi időt töltöttem el az életemből ph-zással. Nagyon sokat. A wowot is segitett lerakni az, hogy láttam, hogyan szállnak el a játékban a beleölt napok. Mire? Minek? Kit érdekel, hogy 70-es karakterem lesz? Nem leszek tőle jobb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest