Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Teljesen igaza van amugy.
De nem a suli a rossz.
Analizisbol pl. matek szintfelmerot irattak az elsosokkel.
Ev elejen, 0. heten.
Mivel anal vizsgan korabban hullott a fergese. Nos gimis matek 5os tanulok sok esetben olyan alap dolgokkal nem voltak tisztaban, ami altalanos iskolai anyag.98 dolgozatbol 5 ment at a megfelelesi szinten.
A dolgozatokat elraktak. Majd anal vizsga utan, mikor a rektor befenyitett, hogy nem kene ennyit elkaszalni, elohuytak, hogy biya itt a diakokkal van baj.
Thx. to bologna
Bezzeg a mi idonkben: egy targy nem jott ossze? koszonjuk, menjen dolgozni, vagy menjen ki angliaba, es jojjon vissza jovore.
Rohadtul pikkeltem emiatt Broczkora, de utolag nagyon halas vagyok neki.akkor elso felev vegen 300 fos evfolyambol rogton 150 lett.
Elso kaszalast megusztam.Masodikat is. 3. felevemet viszont visszatancoltattak.Mellesleg mindent elmond az, hogy jelenlegi munkahelyemen bmesekkel dolgozva hozom az elvart szintet, mitobb sokaig azt hittek, en is bme-s vagyok.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Windows 11
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest