- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Azt még hozzá kell tenni, hogy bár mostanra már a közel 5-6-7 éves architektúrára épülő P4-ek még mindig hihetetlen módon és lássuk be: méltatlanul tratják az árukat. Mondjuk ez köszönhető annak is, hogy az S478 platformon még mindig nincs alternatívája, a teljesítménye pedig még ma is elegendő. Az más kérdés, hogy a 6-10e Ft között beszerezhető vadiúj Celeron procik bizony már rávernek teljesítményben ezekre a használtan még mindig 10e fölött kínált matuzsálemekre. Tény az is, hogy fénykorukban horribilis árat kértek értük. Amikor én P4-re váltottam (2003, talán 2004-ben), akkor már egy elfogadható 20e Ft körüli árszinten voltak. Akkoriban alternatíva lehetett volna egy 3200+ körüli AMD, de valahogy borózott tőle a hátam.
Pedig bizony kicsit olcsóbb és kicsit gyorsabb is volt, mint az 533FSB-s HT nélküli Northwood 2,8 P4-em. 
Előtte meg csupa tuningbajnok Celeronjaim voltak: 800MHz @ 1200MHz és 2100MHz @ 2800MHz. Utóbbit cseréltem a 2,8-as P4-re, de akkora volt a teljesítménykülönbség, hogy a P4-et már nem is húztam.

Könnyes szemmel elmotyogott nosztalgikus múltba révedésünket hallották...
p
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig bizony kicsit olcsóbb és kicsit gyorsabb is volt, mint az 533FSB-s HT nélküli Northwood 2,8 P4-em.