Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest