- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Makett, makettezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest