Hirdetés

Aktív témák

• DarkByte
    addikt

Tegna majd meghaltam.
    Nem történt semmi különös, kinn voltunk a hegyekben, kirándultunk, majd a kocsiba ülve a hőmérséklet növekedésével arányosan lett hidegrázásom, a végén már alig kaptam levegőt és a szívem is szúrt kegyetlenül Arról nem is beszélek, hogy tanulnom kellett volna, de ugye lehet jövőhéten már nem lesz hó, most kell menni, majd ha hazaért
    Majd aludtam 14 órát de még msot is kész vagyok... Jól elbaxtama tegnapi napot, beteg lettem, balabla.

Én is elbaltáztam a tegnapi napomat rendesen. Igaz én a gép előtt ragadtam le; venni akarok egy ilyen pici gépet és 3g router-t akarok belőle faragni: VXL és ehhez próbálok egy kisebb XPt összefaragni (tudom, miért nem linux.. én is nagyon szeretnék érteni hozzá de sajnos sokszor nincs türelmem, most pedig leginkább a modemmel való szórakozás miatt nem lesz linux).

Mint ugyanis kiderült van HSDPA lefedettség otthon csak a nagy épület falai olyan vastagok hogy bentre már nem jutott belőle, a kiskonyhában viszont 2-3 mas térerő van ami már elég a 3.6Mbps-hoz, tesztek alatt pedig ~1.5 Mbps -el stabilan ment, ping 100ms körül, csomagvesztés gyakorlatilag nulla. :) Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Aktív témák