- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Egyrészt nem zárhatod ki, hogy tényleg msot futott be neki a jobb ajánlat.
Azért a ****** dolog kicsit üti nálam a biztosítékot, nodemindegy. Ha nekem msot futott volna be hasonló, és valaki így beszélne rólam, mint te, akkor leginkább egy csúnya nézésnek, de lehet komolyabbnak volna kis gazdája. Hiába no, mások vagyunk.
illetve, hogy ennyi időt/energiát feccöltem bele.
Te is tudod , hogy ez bárhol, bármikor benne van a pakliban, hogy elmehet.
Egyedüli megoldás max a tanulmányi szerződés lehet, ami kvázi köti az embert a céghez.
Bár ez se jelent semmit, nekem még elvileg 2010ig a volt cégemnél kéne dolgoznom...Azt már egy éve lassan nem vagyok ott.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest