Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
És mi lesz a munkamorállal?
Meg a termeléssel? Ha az ember a napot lopja, akkor legalább a munkahelyén tegye, nem igaz? 
venember83: a belső fűtés nem megy. Igaz, hogy a vízügyesek mind isznak, mindent ami nem víz - ellenben alkohol -, de ez alól én "üdítő" kivételt képezek. Munkaidőben mindenképpen.
Remélem kellően álszentül hangzott.. 
Bubu79: Arra mondjuk már gondoltam, hogy kinyitom az ablakot, és felgyújtom a szőnyeget.. A nyílt tűzhely modern megfelelője

A géphez is megpróbáltam hozzásimulni, bezzeg ilyenkor az sem tud rendes hőmennyiséget kibocsájtani..
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg a termeléssel? Ha az ember a napot lopja, akkor legalább a munkahelyén tegye, nem igaz?