Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Szép delet mindenkinek. : )
Most etettem meg Günthert, egész jó arc, csomó gilisztát benyelt, ugrándozott egy sort, megtisztogatta a csőrét. Van a kalitkában egy csengő, kicsit megráztam, nagyon érdeklődő volt. Most kimozogta magát, megvakargattam a begyét, de szerintem percenken belül bealszik. ^^ -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #4692 üzenetére
Nem akarom dramatizálni a helyzetet de nagyon szégyellem, hogy nem voltam elég körültekintő és megbántottam valakit, aki ezt egyáltalán nem érdemelte meg!!
-
válasz
csapos2 #4687 üzenetére
Azzal nincs baj, teszem a dolgom közben rendesen, nem is keveset, ebből is látszik milyen sokoldalú vagyok
. De ezt a témát inkább mellőzzük, ugyanis nemrég olvastam egy cikket arról, hogy az interneten sok mindent kigagyognak pont ilyen fórumokon az emberkék, no én nem fogok
. És a Te moráloddal mi a helyzet?
-
Racecam
nagyúr
A fenébe, jól beégettem magam a Logouton!!
-
(Kolombusz)
veterán
Fáradt elmém felfrissítem egy jó kis zuhannyal.
-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2 #4668 üzenetére
Megkapod a csokit, ne izgulj!!
Csak egyszer gyere errefelé, mert én már olyan öreg vagyok, nehezen mozdulok!
''A másik dolog, hogy szeretem, ha jó emberekkel jó dolgok történnek.''
Ebben teljesen egyetértek!! Jó ember, szép dolog, csodálatos dolog! Lehet, hogy furcsán hangzik, de ilyenkor én is boldog vagyok!! -
REDeath
őstag
na szép hajnalt mindenkinek, meg jóreggelt a koránkelőknek, ballintka elmegy aludni, a viszont látásra
-
csapos2
addikt
Említettem már, hogy szeretem a csokit? Abból is a tejcsokit töltelék nélkül. Namost, ha mindenféle kvízjátékokban vesz részt az ember, lehetősége adódik finomabbnál finomabb csokoládét nyerni. Vagy nem...
A másik dolog, hogy szeretem, ha jó emberekkel jó dolgok történnek.
Volt még valami....de az most nem jut eszembe...kissé szétszórt vagyok. -
REDeath
őstag
jutub: ''Searching for videos is temporarily unavailable''
ui: má meg is javult
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Bazgere...
Úgy tűnik kisleányom elkapta a nyavajámat... -
Eastman
addikt
válasz
REDeath #4658 üzenetére
...látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.
Háháháhááááá!!!!
Ez jó! Nagy tiszteletem a hőstettért!
Tegnap láttam a Móriczon hat 16 körüli ..csát ahogy szétrebbentek egy kis fekete bogár közeledtére. Aztán az egyik összeszedte a bátorságát és kíméletlenül a világ dühével az arcán összetaposta a koszos-büdös vietnámi strandpapucsával a ''szörnyeteget''. ...én meg mantráztam ezerrel.
Legszívesebben mondtam volna neki egy cifrát, de még én lettem volna a hülye szatír!
Á, honnan is értenék... -
bocX
tag
válasz
Agostino #4659 üzenetére
lehet rigó...bár falun nagyon ritka a rigó...legalábbis nálunk, rigók jobban kedvelik a városi ligeteket, azoknak meg tipikus 'fütyülőjük' van, azt nem lehet eltéveszteni
mindenesetre sok sikert hozzá
egyébként ha kicsit megnő majd a farktolla sokat árul el...egyedüli baj az lesz hogy nem lesz ki megmutassa neki a repülést...de hát talán majd ösztönök...
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Köszi a választ, bennem egyre jobban él a gyanú, hogy ő - akit azóta már Günthernek kereszteltünk el - biz rigó [link]. Összehasonlítva a csörük végén futó kis hullámocskát, szerintem ezek a népek egyformák.
A madárhangokkal az a baj, hogy itt falun hatalmas nagy kertünk van és fene tudja melyik hang hova tartozik. : ))
Megyek azt hiszem figyelem egy kicsit, meg ha akar enni inni akkor segítek neki, később mindenképpen visszanézek még, addig sziasztok. : )
4658 - REDeath : bespájzoltunk éjszakára egy rakat gilisztával, szóval ha azon múlik nem fog éhepusztulni.
4657 - bocX - thx.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Agostino #4652 üzenetére
oldalt ne mtudok, de én most nyáron, suliszönetben asztalosként dolgozok, és egyik házba befészkelt egy anyuka, végignztük ahogy flnőtek a fiókák, latuk kirepülni oket a fészekbol (csinaltunk franko madárházat nekik
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.
nem vagyok biológus, de mindenféle kis girnyót, kukacot, kis gilisztát megettek...
ja és eleinte minidg kiestek ahogy nottek, a kis fészekbol. elsore visszatettuk oket. masodjára egy eltuntek megint, beestek egy mély résbe a fal mogé. csináltunk élvédőből kanalat és kiemeltuk oket. a réseket eltorlaszoltuk. aztan egyik nap nezzuk egy megint hianyzik. egesz nap ne mtalaljuk. (ekor csinaltunk hazat nekik)
mikor mashova koltoztettuk oket a vadiuj hazukba, akkor hallottunk halk csipogast ami a kopogásunkra reagált. a kis buta 5-ik fióka volt az, feltúrta magát a torlaszra és beesett egy olyan helyre ahová gyakorlatilag nem lehetett beférni emberi kézel, de massal sem mert megtort a jarat 90 fokban... és szegénykém a legalján volt.
(anyjuk egyébként nagyon szomoruan és ijedten nézte elsőre a fészek hult helyét de hamar meglelte a házat)
tudtuk hogy kisebb bontas nelkul ott pusztul el. de mi az az egy fióka, van beloluk 4 masik, plusz orszagszerte meg tobb szazezer...
ezt mondta volna egy gyökér, érzéketlen, bunkó tirpák. de ezt ugysem hagytuk volna, és szetkaptuk egy ora alatt a fal felso reszet annyira hogy nagy nehezen befért a hosszu kezem, és a tobbieknel idáig már joval kisebb kis csöpp fiókát sikerült rábökdösnöm a kezemre, majd kiemeltem, és beraktam a fészekbe.
mindenki boldog volt, anyjuk is csivitelt örömébe, és mi is elégedetten folytattuk a munkát, hogy megmentettünk egy pár csöppséget.
(és más is boldogan nézte, látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.)
ui: le is fotóztam őket haver telójával, de sajnos kitörölte őket
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
...viszont nekem lett egy tücsköm. Itt hegedül bent a szobában ezerrel.
Érdekes lesz az éjszakánk. -
Agostino
addikt
Sziasztok.
A segítségeteket kérném egy kicsit, bárkinek az ötletét, javaslatát nagyon szívesen fogadom. Találtunk ma a kertben egy madárfiókát, nevezetesen őt : [link]. Első kérdésem kapásból az lenne, milyen márkájú madárral állunk szemben. A második kérdésem az, hogy tudnátok-e adni valami oldalt, leírást, ahol részletesen le van írva mivel, mikor, hogyan etessük. Adtunk neki pár gilinyót, be is falta őket, most alszik, de ezért jó lenne tudni mit lehet, mit nem. Köszönöm előre is! -
t1
veterán
egy kis olvasni való
[link] -
tbs
addikt
-
REDeath
őstag
viszont valaki adhatna nekem valami erős nyugtatót, egy kifejezeten kuwanagy káosz és elmebetegség vesz körül
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Julian Beeverről hallottatok már? Én most találkoztam először a nevével és a műveivel:
[link] -
(Kolombusz)
veterán
Na bakker, ilyen madarat is ritkán látni. Az még oké, hogy 4 lába van, de hogy szárnya sincs. -
csapos2
addikt
válasz
Racecam #4636 üzenetére
A töltelék nélküli tejcsokit szeretem.
u.i.: Csakhogy ahhoz sokat kellett volna kombinálnom, amiben híresen rossz vagyok. Mert ugye jelenleg már a jóllakott Télapó vigyorog ott a topik végén, HG titulussal. Az időpontokat kellett volna figyelnem, ami ugye egyszerű, így az információk tudatában, de nélkülük egy csacsinak feladta volna a leckét. ;) -
Racecam
nagyúr
Majd szóljatok, ha szabad a gazda!!
Lord Zero: Jogos a szerkesztés, mert az avatart még akkor kaptam (elérve a jogosultsához megfelelő időt és hozzászólásszámot), amikor még nem voltam mod.
Szamúl: Bizony. -
dragonfx
veterán
Leheta bkv-sba jobban beférne, de mégis off lenne ottan.
Ma majdnme elkapott a nevetőgörcs
Nem elég 3-4 hónapra jut egy jegy bkvzni, még azt az egyet sme kell megvennem ezek szerint, ma találtam egyet az utcán....hát ez hájperlolll....
De mondjuk megküzöttem érte, stauzni kellett a bicajjal, és megnyújtani a kezem mert a finom szellő elindította rohamosan a Duan felé......de megmentettem a ''kincset''....., -
C4mp3r
addikt
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #4612 üzenetére
ez a fosos, igazi gyöngyszem, bravo
-
föccer
nagyúr
[link]
Mod vs. HG. Vajok ki nyerte a futamot?
mod2: Kiderült, hogy kalandor volt a nyertes. Ezúton is grat neki...
mod:
Nedudkki: google 39 sec:
MCD Zeneáruház
1066 Budapest, Jókai u. 40.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
MOndatok mar nekm meg az oregsegtol fmegfakult agytekerveneyimnek, hogy a nyugatinal a cd botnak mi a neve a jokai uccaban, egyszeruem nem gyun eszembe:- (
koszi
udv
neduddki -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun #4612 üzenetére
Ez nekem is megvan, csak jobb minőségben.
-
dragonfx
veterán
[link]
Na gyúrjatok rá, tessék megdönteni -
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #4604 üzenetére
Na nembaj, párszor odaáll még, akkor jön a jó kis ragasztópisztoly a zárba.
na az már komoly -
(Kolombusz)
veterán
Fúrd fel a falra.
Hálistennek a mi társasházunkban nagyon jó közösség jött össze, egyedül az alattunk lévő irodások türhők kicsit, hiába kértük meg őket háromszor, hogy ne álljanak közvetlenül a garázs elé, mert akkor nagyon nehéz beállni még egy kis autóval is, nemhogy a szomszéd E mercedesével. Ennek ellenére csak odaállt, aztán a múltkor mikor szóvátettük még neki állt feljebb. De érted, még parkolni tilos táblát is hozott a mercis csávó, ő felel az autópályák tisztitásáért. Nem zavarja őket.
Na nembaj, párszor odaáll még, akkor jön a jó kis ragasztópisztoly a zárba. -
dokar
addikt
válasz
erdey_a #4601 üzenetére
nálunk úgy van, hogy a postaládák alatt van egy külön tartó, amibe szépen rendezetten belefér 6 különböző szóróanyag.
az előző helyen nekünk is ilyen volt, csak az újnál nem tudom megérteni a lakóközösséget. talán élvezik, hogy tele van a postaládájuk mindenféle kacattal? miért dobták ki az általam készített szórólap-gyűjtőt!? -
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #4600 üzenetére
Esetleg ragassz egy matricát, hogy nem kérsz szórólapot.
Erre nincs vmi jogszabály? pl ha azt választom, hogy nem kérem, akkor kötelessége nem bedobni?
Zárt lépcsőház rulzz...
sajnos kint vannak a postaládák, mellesleg azon a környéken lakom veszprémben, ahol a postást lelőtték -
erdey_a
addikt
nálunk úgy van, hogy a postaládák alatt van egy külön tartó, amibe szépen rendezetten belefér 6 különböző szóróanyag. 100-ból 99-szer oda rakják az illetők. Így az ember átböngészheti és kiválaszthatja ami érdekli. A házmester meg időnként szanálja.
Szerintem ez mindenkinek jó. Nekem azért mert nincs te e a postaáda, mégis megkapom ami érdekel, és jó a kihordónak is, mert így jobban fogy tőle a szóróanyag, hiszen 15 postaládára simán be tud tenni a fakkba 25-30 katalógust.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1 humoros
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Posta, csomagküldés
- EA Sports WRC '23
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest