Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
oldalt ne mtudok, de én most nyáron, suliszönetben asztalosként dolgozok, és egyik házba befészkelt egy anyuka, végignztük ahogy flnőtek a fiókák, latuk kirepülni oket a fészekbol (csinaltunk franko madárházat nekik
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.
nem vagyok biológus, de mindenféle kis girnyót, kukacot, kis gilisztát megettek...
ja és eleinte minidg kiestek ahogy nottek, a kis fészekbol. elsore visszatettuk oket. masodjára egy eltuntek megint, beestek egy mély résbe a fal mogé. csináltunk élvédőből kanalat és kiemeltuk oket. a réseket eltorlaszoltuk. aztan egyik nap nezzuk egy megint hianyzik. egesz nap ne mtalaljuk. (ekor csinaltunk hazat nekik)
mikor mashova koltoztettuk oket a vadiuj hazukba, akkor hallottunk halk csipogast ami a kopogásunkra reagált. a kis buta 5-ik fióka volt az, feltúrta magát a torlaszra és beesett egy olyan helyre ahová gyakorlatilag nem lehetett beférni emberi kézel, de massal sem mert megtort a jarat 90 fokban... és szegénykém a legalján volt.
(anyjuk egyébként nagyon szomoruan és ijedten nézte elsőre a fészek hult helyét de hamar meglelte a házat)
tudtuk hogy kisebb bontas nelkul ott pusztul el. de mi az az egy fióka, van beloluk 4 masik, plusz orszagszerte meg tobb szazezer...
ezt mondta volna egy gyökér, érzéketlen, bunkó tirpák. de ezt ugysem hagytuk volna, és szetkaptuk egy ora alatt a fal felso reszet annyira hogy nagy nehezen befért a hosszu kezem, és a tobbieknel idáig már joval kisebb kis csöpp fiókát sikerült rábökdösnöm a kezemre, majd kiemeltem, és beraktam a fészekbe.
mindenki boldog volt, anyjuk is csivitelt örömébe, és mi is elégedetten folytattuk a munkát, hogy megmentettünk egy pár csöppséget.
(és más is boldogan nézte, látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.
)
ui: le is fotóztam őket haver telójával, de sajnos kitörölte őket
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- BMW topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.