Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Áh, dehogy.

Néztétek milyen kis édes tappancsok az ikonjai ennek az oldalnak, amit linkeltem? Nagyon helyesek.
Racecam: A jól lemaradt az előbb.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is.

-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az izzadás nem egyenlő a fogyással illeve erősítéssel. Amúgy szerintem nem egészséges ilyen melegben edzeni, fogyással vagy erősítéssel irányítani a testsúlyunkat. Egyszerűen a nagy meleg miatt hamar rosszullét lesz az eredménye, és nem is lehet vele igazán elérni, amit szeretnél.
-
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ok, itt vagyok. Sepregetem fel. Kicsit állítsam is össze?
Racecam: Mi baj?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem hinném, csak míg mi alszunk éjjel, ő dolgozik.
-
ladybug
őstag
Köszönöm, átadom neki a jókívánságokat.
A hányás a váladékcsorgástól van. Rendszeres köptetőhasználat és mézevés megoldja a gondot. Mellette persze az orrszívó-porszívó és az orrspray is segít. Igaz utálja, viszont nagyon sokat használ.
Jobbulást nektek is.
erdeya: Valószínű, hogy a hazafelé úton fázott meg. Ment a autóban a klíma, aztán mikor megálltunk, akkor meg meleg volt.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Hazaértünk. Jó volt. Most megyünk aludni.
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes4/action-smiley-065.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez már nem olyan, mint a mi időnkben. Ez vmi techonsított változat. Nagyon gáz.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link] Itt nézted?
-
ladybug
őstag
Itten vagyunk BP-en.

-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Te nem vagy komplett. Az Eperke imádni való. Most haragszom Eperke nevében is.

Sipi: Nézz utána a gugliban.
Ááááá. Megjött a nagylányunk az boltból, elment a mamival. És mit vetettet vele? 100xszépet.
Nem is tudtam, hogy létezik még ez az újság. Mert tetkók voltak hozzá. -
ladybug
őstag
Az Eperke tök jó.
Nekün kkb 6 dvd-nk van. Borka imádja, Réka még csak a zenét szereti.
Itt van eljött Eperke, itt van eljött Eperke, itt van eljött Eperke hozzád....
Ismerd meg őt, ő itt a legjobb pajtás, kedves és .... társ.
Epreskertben él, kis háza mindig nyitva...
Hopp, ezek szerint még nem hallgattam elégszer, mert nem tudom rendesen a szöveget.
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ez így van. Ha hallotátok volna hogy ordított, amikor elvettem tőle. Mondom mégsem kellene ezt ennie, amikor bent van a hűtőben a finom ebéd.
Egyébként a nővére a száraz kutyaeledelt ette (azért lett olyan szép a haja
). Soha nem tudtuk úgy eldugni előle, hogy ne találta volna meg.
csapos: Hűha, tényleg. De ez nem az a topik.
Thrawn: Ez mindig így van. Ha már vmiből kettő van, az vitára ad okot. Lásd két gyerek...
Tobey: Persze. Olcsóbb, mint a bébikaja.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szervusztok drágáim.
Mindenkinek megvolt az ebéd?
Winner_hun, nem sültél ropogósra a betonozás alatt? Tildyke, megvan a tettes a sípolásra? Kolombusz, nem aludtál túl sokat?
Én végre kialudtam magam, ma csak mosok ezerrel, holnap meg már reményeim szerint Bpestre megyünk, és igen, az állatkertet is meg fogjuk nézni. Kihagyhatatlan.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hajnali 4-kor feküdtem le, és fél 9-kor már talpon voltam. Túl sokat alszol, drága.
tildy: Érintkezési hiba?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
No, akkor említsük meg a zöldbabot is. Nálunk ez az egyetlen zöldségféle, amit még rakott formában sem nagyon esznek meg. Sem Péter, sem Borka. Réka egyenlőre nem nagyon válogat.
A karfiol, a karalábé csak csínnyával, a káposzta talán 3-4 féle formában. A lencse és a bab pedig nagyon kelendő. A sóskát csak ketten szeretjük, a gyerekek nem. A krumpli pedig enm kérdéses, jöhet bármilyen formában. A borsót leves-, főzelék- és köretként is megesszük.
A fehérrépa csak ízesítésre kell, a sárgarépát pedig egyik gyerekem sem eszi meg főtten, csak nyersen.
A kukricát viszont szeretik.
A zeller jutott még eszembe. Csak úgy magában nem szeretem, nem ízlik. Anya egyszer csinált olyat, hogy sajtot és sonkát tett 2 szelet zeller közé, és ezt panírozta be. Na, az nagyon finom volt.
Jut eszembe...Tök. A tökfőzeléket szeretem, bár inkább cukkinifőzeléket szoktem készíteni. Rántottan is inkább cukkini. A padlizsánt pedig tavaly kedveltük meg. Rántottan és krémként is nagyon finom. Hát még a muszaka. Nyami.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mennyivel ideálisabb partner..... Ah.
Más: Tud vki BP-en olyat helyet, ahová 2 kisgyerekkel majdnem egész napos programot lehet szervezni? Az állatkerten kívül. Margitszigetet néztem, de nem annyira ismerem. A vidámparkhoz Réka meg túl kicsi. A tropicaiumon gondolkozom.
tildy: Spagettipántos kisfelső?
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Folyton köztünk van, és túl kicsi, hogy arréblökjem.
-
ladybug
őstag
Megvettük.

-
ladybug
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
Mivel a nagylányomnak perselye van, sok aprópénz kerül bele. Amikor megtelik a persely, szétválogatjuk érmék szerint a forintokat, és összegurigázom őket papírtekercsbe. 10-20-asával teszem őket össze, aztán felírom egy lapra a címleteket, a gurigákra nevemet és címemet, és így beadjuk a postára, ahol simán átváltják papírpénzre.
Mod: Nemrég olvastam valahol, hogy rézműveshez vitte el valaki, mert ők jó áron megveszik.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
1. szükséged van erre?
2. nem is akarom megérteni, mert ha el sem tudod magyarázni, akkor semmi értelme nem lehet.
Ramius: Nincs. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ki mondta?
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, ez maradt el az előző hsz-emből. Mehetek veled bevásárolni?
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát látod. Inkább csak azért írtam le, mert a segítségeteket kértem, és szerettem volna, ha látjátok, hogy tényleg semmi szükségünk rá.

-
ladybug
őstag
Köszönöm a válaszokat a PDA-kal kapcsolatban. Ezek szerint mégsem minden kockának van ilyenje.
peterkeT: Valóban nincs rá szükségünk. 5 km távolságra jársz dolgozni. Csak azon tudnál variálni, hogy mikor melyik utcában gyere haza. Csakhogy hamar letudnád a variációkat, lévén igencsak kisváros vagyunk.
Másik. Használtál már ilyet. Fogtál már ilyet. Igaz nem a tiéd volt, de akkor sem lenne nagy újdonság.
Harmadik. Egy évben egyszer megyünk nyaralni, akkor is olyan helyre, ahol ismerőseinkk laknak. Kvázi betéve ismerjük az utat. Egy évben max 2-szer megyünk ismeretlen helyre. Akkor sem vagyok rest megkeresni a térképen, mert úgyis te vezetsz.
Negyedik. Sokkal több más mindenre van nagyobb szükségünk, mint a PDA-ra.
Szóval ezek után csak azt tudom mondani, hogy ezek a kütyük megbolondítanak. Tény, hogy szépek, de ne vegyek már azért, hogy legyen, és mert szép. -
ladybug
őstag
Ok, eddig kettő. És mire használjátok? Illetve minden nap vagy héten használjátok-e?
-
ladybug
őstag
Legyetek szívesek elárulni nekem, hogy kinek van GPS-e? Csak úgy. Szeretném tudni, mert a kocka férjem szerint minden kockának van ilyen.
-
ladybug
őstag
Csitt.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tennél ilyet. Lázadás törne ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
Még. Most. De pár perc és felébred. A másik pedig jön haza.
csapos: Ha a ráolvasás használ, akkor könnyű dolgom van. De úgy tudom és tapasztaltam ki, hogy ez nem így megy. A 3. gyerek meg Péter szerint válóok. Erről nem tudom lebeszélni. A másik meg az, hogy megcsinálni könnyű meg élvezetes. Még a kihordás is. De a felnevelés annál hosszadalmasabb és nehezebb.
Borka és Réka mindketten kis energiabombák és karakteres jellemek. Nem hinném, hogy a 3. sokban más lenne.
De akkor is....
Ilyenkor teljesen elvesztem az eszem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én egyáltalán nem hasonlítok.
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Sajnálom, de sajnos nagyon kell figyelni. Semmi alaposság nincs a hivatalokban egymás közt. Nekem is volt tavaly, amikor intéztem a kölcsönt, hogy olyan ügyért kellett személyesen bemennem, amit a bank és az apeh elintézhetett volna egymás közt is. A másik nagy kedvencem az volt, amikor elírták a bankszámlaszámom a bankban, és amiatt nem jött meg egy engedélyezés, ami a hitelhez kellett volna. Persze 3 nsp múlva kiderült, hogy a bankos kisasszony elgépelte, de semmi elnézés vagy ilyesmi.
Remélem megúszod, és elfogadják az indokaiadat. Ha már muszáj lesz fizetned, inkább 5 k, mint 100. -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ejnye, és miért kellett idáig eljutni? Nem semmi, hogy msn-en veszekedtek. Nosza, tessék fogni azt a telefont, és tárcsázni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://users.static.freeblog.hu/r/o/o/room101/files/smile/puszi.gif)