- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
4800 - 4701
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Primőr
aktív tag
-
Nimrod
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Többekközt a légáramlatoktól.
Valamint a hőmérséklettől, a tengertől való távolságtól és a domborzati viszonyoktól.
De a pillatnyit az első kettő határozza meg. Mondjuk ez ugye logikus, mivel azok változnak, a másik kettő meg jó esetben nem.
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
Gondolom kisebb a páratartalom és ezért nagyobb sugárzás jut a fődre.
Hm ez tetszik. De mitől függ, hogy mekkroa a páratartalom?
-
(Kolombusz)
veterán
-
Memphysto
tag
-
Primőr
aktív tag
A légáramlatok miatt.
Állítólag a mostani forróság is Afrikából indult.De miért mondják hogy erősebb az UV-B sugárzás? Az nem a légáramlatok miatt van. Vagy az ózonpajzsunk kezdi megunni magát?
És a nap erős tűzése se a légáramlatok miatt van. -
Winner_hun
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
-
bobsys
veterán
-
Primőr
aktív tag
Miért van az, hogy a nyár bizonyos napjain melegebb van és erősebben tűz a nap, más napokon meg kevésbé?
Köszönöm előre is
Primőr -
ToBeY
nagyúr
-
marsu
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Csyppa
senior tag
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
Nimrod
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
marsu
veterán
Ha valaki beleül a teleportba, akkor tényleg belekerül a nintendo-ba? De és akkor hogy jön ki?
Fiam kérdezte, 6 éves ....

[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
A MInka ott var Tegm eltunte mit doglott tehen a kutba: - (((
Mi lesz igy akkor a szenvedo szegeny magyar scirajongokkal?:- (((
udv
neduddki
p.s.:- ))) -
tbs
addikt
-
marsu
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
marsu
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Ő nyúl. Vérnyúl.
De okés, mehetünk.
Nőt csak egyet tudok mozgósítani, de róla írtam fentebb.
Pia? Némi sör van. Vagy 3 doboz Borsodi. Meg van vmi gagyi bor, forralt bornak vettem, de nem vitt rá a lélek, hogy megcsináljam.
Saját fogyasztásra mind elég. A nő is.
Ha elfogy a saslik, majd sütünk nyulat.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
marsu
veterán
Már azt hittem, hogy lecseszhetlek, hogy miért raksz be ilyen ínycsiklandó sültet, erre linkeled a délelőtti képet.
Akkor most ezért megdorgálhatlak?
[Szerkesztve]Mindenkit meghívok kedvenc nyuszicsacsinkhoz (
) egy kis kerti partira! A kaja már megvan, a piát és a csajokat ti hozzátok!

[Szerkesztve] -
marsu
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
A baráti körömből igen.
Jó időzítés. A legjobb barátommal örülök, ha augusztus végén tudok találkozni.
Most Pesten van, aztán Máltára megy, pont aznap jön haza, mikor én elutazok, aztán utána meg ő akkor megy el, mikor én hazajövök. -
marsu
veterán
-
marsu
veterán
Ehh, hol marad a jó kis esti pörgés a ph-ról?
Az off topic is kihalt, néhány ember elmegy és lényegében megszűnik az egész.
Nincs Vladi, ngabor, az ufó....Mindenki nyaral?
Jó is lehet lábat lógatni a tengerparton .... -
marsu
veterán
Melegriport, 15:30, Újpest Központ:
A metró fölötti hőmérő 41°C-t mutatott. Napon áll.
Kicsiny lakásunk 27.8°C-os.
Hazafelé menet 2szer álltam meg pihegni az árnyékban. Nemkicsitvanqrvameleg...
Buszkolomp, vagy Kolompbusz: főlógatók hiányoznak..? Vissza fogod még sírni ezt a viszonlagos nyugalmat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Hello tbs!
Meggyógyultad már magad?
Óvatosan a klímával! -
csapos2
addikt
Csak nem vigyorogj! Még nem úsztad meg a dolgot, könnyen meglehet, hogy rád hagyatkozok lencse ügyben. ;)
Egyébként most kezdjük sütögetni. -
(Kolombusz)
veterán
Asszem megvan mit csinálok pénteken este...
Szólok annak a csajszinak, akit az esküvőn ismertem meg, hogy menjünk el valahova.
Hű, egész izgalmasan kezdődik, igaz? Még jól is néz ki.
Na, akkor folytatom. Szólok a barátjának is. Orvosit végzett srác, a csaj idén fejezte be a jogit, jókat dumáltunk ott is, akkor mértne. Miskolciak mindketten. -
PazsitZ
addikt
Na jó, ez elsietett kijelentés volt, azért többen mozgatják az offot jóval, de nagon sokan nincsenek itt.
A 900 aktiv tag ellenére áll a fórum. Mondjuk szakmai témákat már nem nézek, csak a mobilosokat.Nah itt vagyok.
Kintt kocsit mostunk, locsoltunk, kutyát fésülgettünk (vedlett szőr okán), ilyesmi. Jelentem még mindig (kur..) nagyon meleg van, de már picivel jobb.
És ugye jöttem OFFolni
-
tbs
addikt
Melegriport, 15:30, Újpest Központ:
A metró fölötti hőmérő 41°C-t mutatott. Napon áll.
Kicsiny lakásunk 27.8°C-os.
Hazafelé menet 2szer álltam meg pihegni az árnyékban. Nemkicsitvanqrvameleg...
Buszkolomp, vagy Kolompbusz: főlógatók hiányoznak..? Vissza fogod még sírni ezt a viszonlagos nyugalmat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nincs Vladi, ngabor, az ufó....Na jó, ez elsietett kijelentés volt, azért többen mozgatják az offot jóval, de nagon sokan nincsenek itt.
A 900 aktiv tag ellenére áll a fórum. Mondjuk szakmai témákat már nem nézek, csak a mobilosokat. -
tbs
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Nincs Vladi, ngabor, az ufó.... -
neduddki
nagyúr
HI!
Ez mara veg kezdete!
Magyaroszag visszaadhatja Maria orszaga cimet!
Posvany!
Egyszerun felhaborito hogy az egyetlen es igaz partunk ma csak egy kiB! dinnye szotrivla gyutt leo!!!
udv
neduddki
p.s. kozrohej ez a mindenapi uzenet mai resze, raadasul a szegeny neni sem tudta komoojan venni, biztos kisorsotak erre a mai tajekoztatora:- ))) -
dragonfx
veterán
-
marsu
veterán
káni kula

-
Lord Zero
addikt
a véletlen szeszélye folytán a házban valaki épp az m1-re nyomta a tévét.. odaragadtam.. évtized(ek) távlatából magyarázott nekem grétsy tanár úr, mellette a beatles-paródia formátumú vágóval.. gyönyörű volt..
jajstenem, sírok.... -
Csyppa
senior tag
-
C4mp3r
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Bakker mindjárt vége a melónak és ki kell mennem a hideg irodából...

-
föccer
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Előbb az erkélyen árnyékba 42,5°C fokot mértem. Panel rlz.

[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Én meg megfigyeltem, hogy egyre kevésbé vagyok izzadékony (régebben eléggé izzadtam), most sem izzadok egyáltalán, csak simán melegem van.
És ennek nagyon örülök.Én sajnos eléggé izzadós vagyok, de hátha én is kinövöm

Egyedül a lábam nem szokott izzadni az utóbbi időben, ill néha (ha edzek) szokott de akkor sincsen ''illata''.
Más: Miért kell mindig akkor bejjönnie a wc-be egy darázsnak amikor mennék intézni a dolgomat?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Én meg megfigyeltem, hogy egyre kevésbé vagyok izzadékony (régebben eléggé izzadtam), most sem izzadok egyáltalán, csak simán melegem van.
És ennek nagyon örülök. -
Csyppa
senior tag
34 Celsius fok??
Én a 30 fokba is majd meghalok, a gatyámból szinte csavarni lehet szinte a vizet, pedig folyamatosan hűtöm magam egy ventivel. 
Qru: Utólsó mondaton jót röhögtem
Ha holnap is ilyen idő lesz(és miért ne lenne) akkor valószínű elzúgok a strandra. -
Vérboci
addikt
Hát simán meg lehet serpenyőben sütni. Ugyanígy felfűzöm mint te, aztán csurrantok egy pici olajat a serpenyőbe és egyszerre 3-4 nyársat beleteszek, félúton megforgatom őket.
Nagyon is finom lesz így is. Nyilván szabad tűzön más fíling, de nem akarok grillezni 53 négyzetméteren a negyediken
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
[link]
Érdekes, de nem tudom, hogy hogyan lehetne üzleti célra felhasználni. Majd amikor mindenki jack-el a halántékán rohangászik, akkor talán. -
Kicker
őstag
-
Csyppa
senior tag
Hülye Reserator is itt fűt a szobámban, melegem van.
29 fok az sok.
Nem jártam még a teraszon, de biztosan van vagy 36 fok, pedig még csak most kezdett nemrég idesütni a Nap.
Tegnap 38 fok is volt, mára többet mondtak, kíváncsi vagyok mennyi lesz.
No, azért csak felhúztam a redőnyt, kinéztem, 36.5 fok van.
Lesz ez még több. Természetesen a hőmérő árnyékban van.Nekem 30,5 fok van a szobámban, kinnt meg olyan 37-38 közt valahol.
-
(Kolombusz)
veterán
Hülye Reserator is itt fűt a szobámban, melegem van.
29 fok az sok.
Nem jártam még a teraszon, de biztosan van vagy 36 fok, pedig még csak most kezdett nemrég idesütni a Nap.
Tegnap 38 fok is volt, mára többet mondtak, kíváncsi vagyok mennyi lesz.
No, azért csak felhúztam a redőnyt, kinéztem, 36.5 fok van.
Lesz ez még több. Természetesen a hőmérő árnyékban van. -
Csyppa
senior tag
Az emberek különböznek. Én nem megyek vízpartra.

Kezd chat-jellege lenni a tevékenységünknek.
[Szerkesztve]Te tudod.
De csak azért tűnt így mert a többiek nem voltak itt
Janoska26: Szép mondás. Strigulát érdemel

-
Kicker
őstag
azt veszem észre, hogy szaporodnak a hülye hsz-ek itt a fáradt gőzbe...

ebben a melegben már izzadtság gőz néven is futhatna... -
PazsitZ
addikt
Bazz, el kellett mennem ásványvízért. A kocsinkat ki lehetne adni szaunának.
Huh megyek is fürödni, meg ugye lábat is mosok

-
Janoska26
addikt
Én olyan büdös vagyok, hogy a szúnyogok messze elkerülnek.
Nálam ez vált be. Nem szabad lábat mosni ilyenkor, akármennyire is rá akar venni a Télapó!Ritkabüdös, mint a fehér holló

-
FehérHolló
veterán
-
Csyppa
senior tag
Hja. Mi másra érthettem volna?
Hát, nemtom

De a lábszagra visszatérve: Én inkább szétcsíptetem magam a szúnyogokkal minthogy szagos legyek

-
FehérHolló
veterán
-
Csyppa
senior tag
Ez csak valami mellékhatás lehet.
Az, hogy én is elkerüllek?
-
FehérHolló
veterán
-
Csyppa
senior tag
Nálam ez vált be. Nem szabad lábat mosni ilyenkor, akármennyire is rá akar venni a Télapó!És ha ez így van akkor én is messzire elkerüllek

-
FehérHolló
veterán
Nálam ez vált be. Nem szabad lábat mosni ilyenkor, akármennyire is rá akar venni a Télapó! -
Janoska26
addikt
-
Lord Zero
addikt
negyvenhathatvannyolc, negyvenhathetvenhárom:
én is, én is..
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Haver adott valami OFF nevezetűt viszonylag jó is volt a combomat befújtam, ott nincs is csípés. A bokámat viszont nem ott tele is vagyok. Viszonylag ''hozzászoktam'' csak most tiszta piros a bokám
, nem is vészes alig viszket.
Amúgyis kemény vagyok kibírom

Voltam kint cigizni, fuhh, nem embernek találták ki ezt a meleget
. Tegnap a vízben még türhető volt, de itthon.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Protect-B

A legjobb szúnyogriasztó.
Vagy a másik lehetőség, hogy hozzászoksz a szuncákhoz, nálam ez a módszer már működik egy ideje. Nem vakaródzom és kb 10 perc alatt már nem is viszlet a csípés.
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Voltunk tegnap félhalmon, haver üdülőjében, úszkáltunk kártyáztunk, sörözgettünk, majd szalonnát sütöttünk. Minden király volt
, leszámítva, hogy a bokámat szétmarták a szúnyogok 
-
Janoska26
addikt
komolyan mondom nálad gonoszabb nyulat még nem láttam, mondjuk csacsit sem

-
csapos2
addikt
Talán két hete csináltunk mi is, meg is hívtuk szüleimet vacsira, olyan sok lett. Kicsit elsokaltuk az alapanyagvásárlást

Mi csak serpenyőben tudtuk sütni, panelban lakunk ugye. Ott arra kell figyelni, hogy minden egyforma méretű legyen, hogy mondjuk nehogy a paprikától ne érjen olajba a husi.Alapanyag soha nem lehet sok, hiszen a csacsi ritka, nagy állat....
Biztosan maradi vagyok, de nekem eszembe nem jutna ilyesmit serpenyőben sütni.
Ízre milyen lett? Vagy ez volt a család meghívásának a másik oka? ;] -
Dufresne
addikt
-
Vérboci
addikt
Talán két hete csináltunk mi is, meg is hívtuk szüleimet vacsira, olyan sok lett. Kicsit elsokaltuk az alapanyagvásárlást

Mi csak serpenyőben tudtuk sütni, panelban lakunk ugye. Ott arra kell figyelni, hogy minden egyforma méretű legyen, hogy mondjuk nehogy a paprikától ne érjen olajba a husi. -
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
Bár ez nem az topic, de ajánlom a politikusi pályát. Még nem késő.
Nem tudok hazudni, a fizetésük azért jól jönne hogy vesszen meg mind, node ez nem az a topic

PazsitZ : ,,!,,

[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Pingelés az, mikor kis adatcsomagokkal bombázol egy szervert és várod, hogy visszajelezzen.
Jelen esetben nálam a saját szerverünkön kivül mindegyik szerver nagyon lassan válaszol, biztos karbantartanak. -
PazsitZ
addikt
Nem jó ötlet autóba ülni.
Majd szétfőttem
. -
Dufresne
addikt
Ehh, de lassú a net.

Simán vannak pélperces pingek.Én meg ezért nem pingelek inkább, mert lehet az idegeimre mennének

-
csapos2
addikt
Ehh, de lassú a net.

Simán vannak pélperces pingek.Mekkora szerencsém van, azt sem tudom mi az a ping. Most aggódhatnék én is.
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, de lassú a net.

Simán vannak pélperces pingek. -
FehérHolló
veterán
-
Janoska26
addikt
3 hét szabi
Ez gombócból is sok, hol van ez a cég ahol 3 hétig nem kell dógozni???Nincs felvétel véletlenül? 
-
tildy
nagyúr
Sokszor önhibánkon kívűl, figyelmetlenségből bántunk meg másokat , de szerencsére képesek vagyunk beismerni a hibáinkat. Szerintem msot már ne foglalkozz azzal, mi történt, majd ha nagyon zavarja úgyis szól.
AJhm és így legalább látszik, hogy te nem vagy robot, tudod, mint az a mutogatós kerekfejű
(Hm, bár nem is tudom, mióta lehet a robotoknak gyereke . )
Aktív témák
-
4800 - 4701
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-book olvasók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4775, 100 AKKSI
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi 13T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LEgalább kiolvastam a tegnap este megkapott teszkós könyvet