Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
REDeath
őstag
a durva az hoyg ha az lcd-m kicsit kevesebbet jelez cpu hőfoknak mint amennyi a valós
szal pl csipogott az alaplapom ne mtudtam miért, mert cpu alig volt 50 fokos, 8feltett oldallappal).. aham gyorsan megnéztem everestben alaplap érzékelőjét, meg a szondáét, és 60+ fok volt -
REDeath
őstag
válasz
REDeath #4961 üzenetére
na most hogy egy 40 centis ventilátor kavarja neki picit a levegőt (forgásra állítottam, de én így meghalok, sza lehet a gépem mindjá megint nem kap
) így már csak 41 a házban. hdd 43, cpu meg 46~50 volt terhelésnél, de most már csak 44 mer kiléptem codbol
konklúzió? 40 centis ventit a ház oldalába!!!!!! (egyébként létezik iylen ház, de mot azé nem cserélem le)
-
REDeath
őstag
OMFG LOOOOOOOL midnen 45 fokos a gépben. házhőmérséklet 45-nél riasztásra van állítva előlapi lcd-n és most csipogot mint állat
mos tmegint :S:S:S:S:S:S: fáááááck behozom a másik ventillátort is a nappaliból. hdd-nek is elég durva a 45, cpu még elmegy bár eddig nem volt terhelve csak most kezdek majd codozni XD
ja és mindezt úgy hogy nincs fent a ház oldala!!!!!!! azé nemsemmi XDDXDXD vagy telipakolom jégkockákkal (nem mintha nem okozna azonnal izárlatot xd )
ui: ez hihetelen, visszaesett 44-re és hdd is -
REDeath
őstag
youtube mér szar? mer most speciel csomó videó akad rajta nagyon durván, 6-10 másodperc töltés 2 másodperc videóért. gépemen semmi más sávszélt ígénylő alkalmazás nem fut, de ha futna is van cfos-om...
-
REDeath
őstag
akon minden éneklése előtt héliumot szív
-
REDeath
őstag
amúgy a PH-nak több kedvence is van, de akor úgy kéen írni hogy PH egyik kedvence
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4904 üzenetére
te örülnél ha teli lennél magvakkal?
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4901 üzenetére
nem veszik el, mert nincs mit elvenni, eleve mag nélkül születnek. neked sem lophatják el az autódat ha nincsen autód
-
REDeath
őstag
igenis létezik, direkt így nemesítették
aki nem hiszi járjon utána [link] !!
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
A magnélküli dinnyének menynivel drágább kilója a magosnál?
-
REDeath
őstag
az mér van hogy akárhányszor küldök gy linket ismerőseimnek, mindig mgkérdezik ezerszer hogy ez mi, mér küdltem, mi van a link túloldalán, ''uyge nem vírus?'' stb...
de igen bazdmeg, barátom és virust kuldok neki, ami magato aktiválodik... valoszinu...
és ezt mindig mindenki eljátssza
[link] ittvan ez, PH-n legalább nem kérdeznek vissza hogy mi ezit bátor emberek vannak, akik vállalják a harcot a legeslegdurvább vírusokkal és tvírussal mutált változataikat, amiknek a célja a föld elpusztítása
-
REDeath
őstag
na szép hajnalt mindenkinek, meg jóreggelt a koránkelőknek, ballintka elmegy aludni, a viszont látásra
-
REDeath
őstag
jutub: ''Searching for videos is temporarily unavailable''
ui: má meg is javult
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Agostino #4652 üzenetére
oldalt ne mtudok, de én most nyáron, suliszönetben asztalosként dolgozok, és egyik házba befészkelt egy anyuka, végignztük ahogy flnőtek a fiókák, latuk kirepülni oket a fészekbol (csinaltunk franko madárházat nekik
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.
nem vagyok biológus, de mindenféle kis girnyót, kukacot, kis gilisztát megettek...
ja és eleinte minidg kiestek ahogy nottek, a kis fészekbol. elsore visszatettuk oket. masodjára egy eltuntek megint, beestek egy mély résbe a fal mogé. csináltunk élvédőből kanalat és kiemeltuk oket. a réseket eltorlaszoltuk. aztan egyik nap nezzuk egy megint hianyzik. egesz nap ne mtalaljuk. (ekor csinaltunk hazat nekik)
mikor mashova koltoztettuk oket a vadiuj hazukba, akkor hallottunk halk csipogast ami a kopogásunkra reagált. a kis buta 5-ik fióka volt az, feltúrta magát a torlaszra és beesett egy olyan helyre ahová gyakorlatilag nem lehetett beférni emberi kézel, de massal sem mert megtort a jarat 90 fokban... és szegénykém a legalján volt.
(anyjuk egyébként nagyon szomoruan és ijedten nézte elsőre a fészek hult helyét de hamar meglelte a házat)
tudtuk hogy kisebb bontas nelkul ott pusztul el. de mi az az egy fióka, van beloluk 4 masik, plusz orszagszerte meg tobb szazezer...
ezt mondta volna egy gyökér, érzéketlen, bunkó tirpák. de ezt ugysem hagytuk volna, és szetkaptuk egy ora alatt a fal felso reszet annyira hogy nagy nehezen befért a hosszu kezem, és a tobbieknel idáig már joval kisebb kis csöpp fiókát sikerült rábökdösnöm a kezemre, majd kiemeltem, és beraktam a fészekbe.
mindenki boldog volt, anyjuk is csivitelt örömébe, és mi is elégedetten folytattuk a munkát, hogy megmentettünk egy pár csöppséget.
(és más is boldogan nézte, látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.)
ui: le is fotóztam őket haver telójával, de sajnos kitörölte őket
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
viszont valaki adhatna nekem valami erős nyugtatót, egy kifejezeten kuwanagy káosz és elmebetegség vesz körül
-
REDeath
őstag
válasz
parandroid #4240 üzenetére
sebességmérojujk mindig mást mutat, egyszer 1,4 mbitet, egyszer 4-et, máskor 47653 megabitet... de bárhonnan töltök max 180 KB...
majd áthozom ide haverhoz én gépemet, ha azon is ennyi lesz, bemegyek és megverem az invitel igazgatóját... -
REDeath
őstag
igen, nálam otthon így is történt. de itt a zelozo verzio ugy lett instalálva hogy no pop-up mode, és számomra is meglepő volt, hogy tényleg semmire nem kérdezett rá
na mindegy
legaláb uj lesz havernak..
masik: invitelnél 1 mbitről 4 mbitre novelték havernál netet. elméletben, gyakorlatilag soha nem ment másfél mbit fölé. gép spyware és vírusmentes... invitelnél azt látják hogy a modem 4 mbittel szinkronizál.... 6szor elmondta ez ta nyomi helpdeskes emebrke... mondtam kipróbáljuk másik géppel, és ha azon is max masfel mbit akor..
de ez mitől lehet? oké hogy adslnél számit a kábelhoszz stb stb, de ennyire? és a szomszédban rövidebb a kábel vagy mi? -
REDeath
őstag
srácok valaki priviben vagy itt segitscsen már
legujabb keriot letölöttem haver gépére, felteszem, kiválasztom hogy no popup mode installnál, ehhez képest lazán kérdezgeti hogy mit engedjen ki a netre... mi a franc baja lehet?
-
REDeath
őstag
válasz
parandroid #4226 üzenetére
azt kérdeztem egyszerű-e... ha valaki igennel vagy nemmel válaszolt volna esetleg, az nehogy már szabálysértés legyen...
-
REDeath
őstag
válasz
parandroid #4224 üzenetére
szerintem is csak kitalálták a jelszót, és ne mis gonodltam hoyg bárki is írna vmit róla ha tudja egyáltalán hoyg hogy kel lfeltörni lol
hogy mi volt a jelszó ne mtudom , de azé megkérdem tőlene mlehet túl nehéz, lehet kitalálnám magam is, elég jól ismerem
legalább megvan mivel fogok foglalkozni ha unom magam, a gyökér forma jelszavát próbálgatom xd -
REDeath
őstag
myvip jelszót egyszerű ''feltörni'' ? egy lány ismerősömnek a gyökér xpasija egy haverjával feltörte vagy mi a lűányét és törölték... mintha sját magát törölte volna.. az oké hogy bunkóság enyhén, de jólesne neki visszaadni
csak ne mvok elég kocka az ilyenekhez
-
REDeath
őstag
amúgy nálatok is gyorsabban teli az idő éjjel?
-
REDeath
őstag
na jó hajnalt emberek, megyek alszok egy 48 órát, este meg copycon
-
REDeath
őstag
ez akor már nemis érvényes
Előrejelzés az ország területére szombat estig: Ma változóan felhős idő valószínű. Holnap keleten, északkeleten még több lesz a felhő, másutt sok napsütésre számíthatunk. Ma főként az ország északi részén, szombaton legfeljebb északkeleten lehet néhol záporeső. A nyugati, északnyugati szél ma még többfelé, holnap már csak néhol élénkül meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27 és 32 fok között várható. -
REDeath
őstag
jóreggelt mindenkinek, végre 7vége és nem kell 4:45 kor kelni, reggelig fárasztalak titeket XD
-
REDeath
őstag
[link] Linkesítettem a második képet - Loretto -
REDeath
őstag
na jóéjt mindenkinek, megyek mert lassan a reggeli 3 (750 ml
) energy drinkem sem tart ébren, hiába alszo kegészen 4:40 ig XD
-
REDeath
őstag
Mennyi egy út usa-ba? (mm menyibe kerül) mennyi repülőn és mennyi hajón? én hajóval szeretnék majd egyszer menni, mert az már önmagában egy egyhetes nyaralás kb.. (vagy nem?
)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
EQMontoya #3757 üzenetére
a ''mi'' bme-nket úgy értetem hogy a magyaroké, nem szószerint a miénk mint tanulóké.
de ez sem pontos megfogalmazás mert fogalmam sincs hová megyek majd továbbtanulni.
matekot annyira nem szeretem, de minden infós felsóoktatásban nyomják...
valami olyan kéne ahol tervezni kell, designolni (szépérzék vagy mi) de még ne mjártam utána...
#3758 - igenis apa (amúgy látom neked szemed nincs, ilyen még ...-on sincs xd)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
bekaphatják!!!!!!!!
This XL ENERGY DRINK Website is exclusively created for customers outside the European Union and therefore all content and products offered thereon, cannot be accessed from inside the European Union. By entering the Website by clicking on ''ENTER'' you confirm that you are not a citizen of European Union and you are accessing this website from outside the European Union.
[link] -
REDeath
őstag
msn megint kkikészit. most nem az üzikkel van baj, hanem ha rejtve vok, mindig oda ugrik aki utljára irt nekem, és ha pl irok és valalki ir és az entert ako noymo le akor masnak megy az uzenet. ez is WTF?
-
REDeath
őstag
valaki mondja már meg ezt a kérdés hol lenne érdemes felteni..:
van egy elég régi ORWO TYP12 - LH 540 méteres magnószalagja anyámnak, és digitalizálni szeretné. hol lehet ilyet? studiokban vanak még ilyen eszközök? -
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #3458 üzenetére
kaptál már úgy igazán sokkot valaha videótól?
-
REDeath
őstag
10 kor már aludni akartam (sőt 9 kor) mert mindennap 4:40 kor kelek, egy 17 éves szervezet, ígényli az alvást, ere tesék, megint elmúlt éjfél, de most hogy eszembejutott eza bme szar tuti nem alszok semmit
-
REDeath
őstag
neeeeeeeee nesztek
http://www.bmezine.com/why.html[link]
ui: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elkövettem amit nem kellett volna!!!!!! megnéztem télleg az- az odlal cime, és igen bakker az a videos oldal....(mármint bmevideo.kom)
tiltsák már be. ez legális? mer ha ez igen, akkor a lopást is legalizáni kéne
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Twiggydoll #3412 üzenetére
azat rohadt ..... egymás újját hordják? lol
amúgy mi ez a BME? öncsonkító társaság? mer egysze mutatak haveomék egy videót, az is BME-s volt vagy mi és az emberek szanaszét vágták magukat, de ez nem vicc, hanem komolyan. csávó élőben levágta ujjat, meg kivágot egy darabot magából meg ilyenek. nem részletezem , mert egy naőig nem szólaltam meg miután megnéztem, és egy hónapig kurva szarul éreztem magamat
talán valami www.bmevideo.com volt az odlal cime vagy nemotm... le is szarom
vagy itt is valaki bme tag? (de mia rák aza bme? :S:S::S: ) -
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #3399 üzenetére
lányoknál? olynakor indulnak csak az igazi háborúk, ahhoz képest amit levágnak , irak játszótér...
fontos válasz meg... volt hogy pénz is buktam msn miatt, akor ovlt az hogy itam levelet is nekik, ere a válasz anyi ovlt, hogy ne mtehetnek rola. hát kösz bazdmeg, iyen szart reklámoznak ennyire? -
REDeath
őstag
msn faszé nem küldi el az üzeneteket? és ha visszajön az üzi, mér nem képes ujraküldeni magától? ctrl-c ctrl-v scriptet nem képesek írni? ms-nél fogyóban a sok szerver vagy mi a fasz van már? elegem van ebből a szarbol, de mindenki azt használja, yahoo messengernek van 87 ablaka, skype meg jo lenne elvileg, de azt mg kevese nahsználják.
bill gates kísért bakker, hiába adta át teljesen a céget..
ajánlom annak a zseninek hogy hobbibol kezdjen neki azonnalk ijavitani ezt a szart.
bocs hogy csúnyáka írok, kisgyrekek ilyenkor ugyis alszanak. ettől függetlenül ***** meg MSN a ****** ***** ********** *** *** ***** ******* -
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #3384 üzenetére
és mér? szüleim autóvásárlást terveznek (lehet csak tavasszal...) és ha már vesznek ,jo lenen ha oylat vesznek ami nekem is tetszik
és ezt is nézegettem csak sehol nem találtam róluk konkrét infót, hogy mennyit nyelnek 100-on, mennyire szervizigényesek (bár halottam magűától mukodo futésrol meg ilyenek) stb...
ne m sokszor ultem ilyenbe, de az a pár óra alatt nagyon jó úttartása volt, jól ment..
csak ugye anyáméknak ez nem lényegők egy kanyarban ha a kocsi felborul (mint a wagonR+-ek szoktak..
) anynira szar a futomuve az se mérdekli oket
-
REDeath
őstag
valakinek van Alfa 156-osa? (ha 1.6-os TS az mégjobb
)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
kiderült hogy jó a hiperkarma. eddig azt hitem valami szar átlagos (azon aluli) magyar szar.
hát és mégse -
REDeath
őstag
http://pcforum.hu/tudastar/36227-2/Az+explorer+exe+nem+indul+sehogysem.html
[link]
lécci lécci lécci, tényleg nagyon surgos //,fontos lenne
elore is koszi, és ha tudjatok terjesszetek minden éjszakázo windows gurunak -
REDeath
őstag
Kolombusz: mar irtam, hibadzik az alairasod
sînt mostmár sunt
ettol fugetlenul nem nagyon tudok irni, cak ertem a nyelvet. bar lehet csak kis felelevnites kéne
djtoomi: 4-es iskolába? én amig ovodába jártam az iskola utcába addig itt laktam nagyszuleimnél a bartók bélábanamúgy mg a tudorban, és az 5ösbe jártam.
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #1277 üzenetére
épp Marosvásárhlyen vagyok
10 evs koromig itt cseperdtem.
ui: a sînt az már sunt
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
hali
kulfoldon vok, kulfoldi gepen es itt bitdefender 9 plus pro stb.. tuzfal,virusirto,antispam csomag van telepitve, de lejart. valakinek van ''rendes verzioja''? lht mar 10 a legujabb. szoval ha valakinek meglenne, es fel tudna tenni vmi tarhelyre es priviben elkuldeni a linkjet akor megkoszonnem.
a postot meg lecci ne egybol toroljetek
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest