- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
4900 - 4801
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
csapos2
addikt
-
föccer
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Csyppa
senior tag
Tudod milyen a magnélküli dinnye? Keresztezték benne a dinnyemagot és a bolhát és a magok kiugrálnak a dinnyéből.

Viccetfélretéve: Tényleg van magnélküli dinnye, és ugyanolyan finom mint amelyik televan maggal.
-
REDeath
őstag
-
Janoska26
addikt
A secret of mine.

No, de váltsunk magyarra, mert a végén valamelyik moderátor ránk szól.
tudod mi a mélység titka?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gáváritty páruszki?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
Lassan kijelenthetem, hogy...
Na nem, inkább szeretném látni, illetve olvasni a reakciókat, abban a pillanatban.Coming Out?

-
Csyppa
senior tag
-
REDeath
őstag
A magnélküli dinnyének menynivel drágább kilója a magosnál?
-
Winner_hun
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Na nem, inkább szeretném látni, illetve olvasni a reakciókat, abban a pillanatban.mivan megnősülsz?

-
(Kolombusz)
veterán
Na nem, inkább szeretném látni, illetve olvasni a reakciókat, abban a pillanatban. -
Janoska26
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Armando_19
őstag
nekem is volt egy transzformersz repcsim, amiből ugye robot lett, de akkor az csak egy játék volt. Most meg a 80-as évek játékából csinálnak filmet. Holnap a mecsboxokról lesz versenyzős film? És ki ellen harcolnak a transzformerszek?
Arra emlékszem még, hogy volt rajta egy olyan matrica, amit sokáig tapizni kellett és akor megváltozott a színe a kéz melegétől, aztán színjácva visszahűlt.Nekem volt Optimus Prime-om kicsi koromban!

Meg nekem is volt valami repülő féle.
Kiváncsi leszek a film 2. meg a 3. részére. 2008!
-
Kicker
őstag
Itt köztetek szeretnék őstaggá válni.

Elvileg ezzel a hozzászólással sikerül. x)új kép készül az őstag rang mellé?

-
FehérHolló
veterán
-
Vérboci
addikt
nekem is volt egy transzformersz repcsim, amiből ugye robot lett, de akkor az csak egy játék volt. Most meg a 80-as évek játékából csinálnak filmet. Holnap a mecsboxokról lesz versenyzős film? És ki ellen harcolnak a transzformerszek?
Arra emlékszem még, hogy volt rajta egy olyan matrica, amit sokáig tapizni kellett és akor megváltozott a színe a kéz melegétől, aztán színjácva visszahűlt. -
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Nekem volt gyerekkoromban transzformerem, szóval én nagyjából tudom. Bár múlt héten ecsetelte haver, hogy kik a jók, kik a rosszak, én már nem nagyon emlékeztem. Bár az én memóriámra nem lehet alapozni

-
Vérboci
addikt
Én pl. a Gyűrűk urával vagyok úgy, hogy mese az egész mégis millióan rajonganak érte (én nem). Megnéztem azokat is, a látványvilág tényleg szép volt, de én azon túl nem igazán élveztem azokat a filmeket.
Valószinűleg majd a Transformers-t is megnézem. Sajnállak ha már nem tudod magad egy kicsit se újra ''gyereknek'' érezni.
ahhoz hogy gyereknek érezzem magam újra, nekem nem transzformersz hanem mondjuk futrinka utca.
Assetom mi az a transzformersz. Valami robotos dzsiájdzsós baromság. -
PazsitZ
addikt
Én pl. a Gyűrűk urával vagyok úgy, hogy mese az egész mégis millióan rajonganak érte (én nem). Megnéztem azokat is, a látványvilág tényleg szép volt, de én azon túl nem igazán élveztem azokat a filmeket.
Valószinűleg majd a Transformers-t is megnézem. Sajnállak ha már nem tudod magad egy kicsit se újra ''gyereknek'' érezni.
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Tnap megnéztem a Transformerst, nagyon állat film! Látványos és sok poén van benne. Ajánlom mindenkinek!
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt

Elvileg ezzel a hozzászólással sikerül. x)Üdv a klubban

-
FehérHolló
veterán

Elvileg ezzel a hozzászólással sikerül. x) -
Janoska26
addikt
Csak jelezném, hogy jelenleg is folynak a kísérletek a sörfával, csak nem akar kirügyezni az istennek se a doboz, lehet megpróbálkozom üvegessel, vagy a trágyázzással lehet a gond nemtom
. Aztán ha végre sikerül, akkor gondolkodtam rajta, hogy adok neki hűtőoltást, hogy frissen szedve is fogyasztásra alkalmas legyen 
ez s ok baromságok egy jóreggelt a huszároknak is vehetitek
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
csapos2
addikt
Így legalább kevesebb energiát kell befektetned a sörfőzdédbe.
Mi lesz a neve, ha lesz egyáltalán? -
Lord Zero
addikt
Hirtelen nem tudtam hol nézzem, aztán meglett. Nagyban pedig: [link]
nekem csak ilyen non-eukonform, reakciós, irredenta, bitang higanyszálas hőmérőm van, az 33egészvalamennyit mutat most
szerk.
nem tudom, miért neked válaszoltam
azt sem tudom, miért írogatok hőfokokat, az föccer dolga (szokott volt lenni)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
az mér van hogy akárhányszor küldök gy linket ismerőseimnek, mindig mgkérdezik ezerszer hogy ez mi, mér küdltem, mi van a link túloldalán, ''uyge nem vírus?'' stb...
de igen bazdmeg, barátom és virust kuldok neki, ami magato aktiválodik... valoszinu...
és ezt mindig mindenki eljátssza
[link] ittvan ez, PH-n legalább nem kérdeznek vissza hogy mi ez
it bátor emberek vannak, akik vállalják a harcot a legeslegdurvább vírusokkal és tvírussal mutált változataikat, amiknek a célja a föld elpusztítása -
Lord Zero
addikt
Persze. Az nem jövedéki termék, hanem alkoholos üdítőital.

Na, sörfőzdés topik?
pugye hogy ugye?
már fel is tettem odakint a konyhában.. forr a katlan.. -
Dilikutya
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
parandroid
félisten
-
Lord Zero
addikt
Igyá' sört. Iszok veled, jó?
ptedd, én már teszem
(de azért láttad, h a hszom címzettelen volt, ugye?)
hm...
szikra pattan, olthatatlan: vajon itthon is főzhetnék sört?
-
parandroid
félisten
-
Lord Zero
addikt
nah, pálinkás jó estét nem élünk már meg
szerk.
tudom, tudom, az okát is (meg)értem, de kénytelen voltam ezt ide.. na..
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
-
ladybug
őstag
-
Nimrod
addikt
-
dragonfx
veterán
na csak rekord lett ma is
-
ladybug
őstag
Hűha, az biztos fájt. Tegyél rá vmi fagyasztott dolgot. Akkor holnapra még dudrod sem lesz, csak egy kicsit fájni fog.
-
C4mp3r
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Csyppa
senior tag
No, a felfedező és a télapó is nyugovóra tért, én is követem példájukat. Jó8 allz.
-
C4mp3r
addikt
-
Racecam
nagyúr
Én is, hosszú nap volt a mai....
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan nyugovóra térek.
Ha minden jól megy, akkor lesz pénzek estére programom.
Jóéjt! -
Racecam
nagyúr
-
ladybug
őstag
Van kislábujjad is?
Na, ezzel asszem végképp összezavartad.
Áh, dehogy.

Néztétek milyen kis édes tappancsok az ikonjai ennek az oldalnak, amit linkeltem? Nagyon helyesek.
Racecam: A jól lemaradt az előbb.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
Csyppa
senior tag
Na asszem mindjárt küldök egy képet a lábamről

Tehát a nagylábujjam melletti ujjam rövidebb mint a nagylábujjam. Remélem így érthető.
Mod: Mijaza Mortonláb? Az jobb mint az enyém?
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
bandus
veterán
Nekem is hosszabb a lábhüvelykujjam, mint a lábmutatóm.

Nekem is, de jelenthet ez bármiféle előnyt?

-
ladybug
őstag
Nekem is hosszabb a lábhüvelykujjam, mint a lábmutatóm.

Nekem is.

-
ladybug
őstag
Nagyon szépen köszönöm a külön nekem szánt választ.

Igazából csak karbantartás és az állóképesség megtartása a cél. Ok, akkor értem.
-
(Kolombusz)
veterán
-
tbs
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
-
Csyppa
senior tag
Csak most, csak neked külön válaszolok

A zsírégetés annyira nem fontos, a futásnál(nekem/nekünk) az állóképesség javítása a cél.
Rosszul pedig nem hiszem hogy sokan lesznek, legalábbis közülünk (mármint akikkel együtt edzek) nem. -
tbs
addikt
A lábmutatóujjad hosszabb a lábhüvelykednél..?
Nagylábujj -> öregujj -> lábhüvelyk..?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nyilván ő is súlyvesztésre gondolt és nem szó szerinti fogyásra.
Én sem arra gondoltam. -
Csyppa
senior tag
Huhh, ennyi hsz-re válaszolni egyben
Mind1, próba:
Remélem a lábam sokáig bírja, fogyni már nem hiszem hogy kellene(170-175 cm és 63-65 kg vagyok) és nem járok a kútra mert üvegből iszok
-
ladybug
őstag
Ilyen melegben simán kiizzadhat 1-2 litert.
Az izzadás nem egyenlő a fogyással illeve erősítéssel. Amúgy szerintem nem egészséges ilyen melegben edzeni, fogyással vagy erősítéssel irányítani a testsúlyunkat. Egyszerűen a nagy meleg miatt hamar rosszullét lesz az eredménye, és nem is lehet vele igazán elérni, amit szeretnél.
-
bandus
veterán
De az nem 3,5 kiló
meg tökmindegy, mert a folyadékot utána úgyis pótolnia kell. Szóval ennek nem látom értelmét. -
Primőr
aktív tag
igen, 1-2 liter vizet)
-
(Kolombusz)
veterán
-
bandus
veterán
Hát pedig én elmentem futni. És busszal bementem a városba, hogy aztán a betonjárdán fussak a földút helyett. És mikor befejeztem a hőmérő még mindig 35 fokot mutatott. És éssel nem kezdek többé mondatot
.
Sőt, holnap meg (futás helyett) súlyzózok majd egy picit. De péntek az a mai nap ismétlése lesz
(Tehát ismét 9 km)
A durva meg az hogy jövő héten már 13,5 km-t kellene futni a terv szerint, de abból szvsz nem lesz semmi
Amúgy egy ilyen edzés alatt 0,5-2,5 kg-ig lehet fogyni, és erre még rájöhet a melegítő, az még minusz 0,5-1 kg. Vagy több
[Szerkesztve]Abba belegondoltál már, hogy mi az a pár kiló, ami távozik rólad? Mert hogy nem zsír, az biztos
Az meg azér túlzás, hogy 3,5 kilót fogynál pár km futástól. -
(Kolombusz)
veterán
Oks, de nem mindegy, hogy 10 év múlva sem lesz velük semmi gondod, vagy majd fájlalni fogod őket.

Én nem vagyok ennyire önkinzó, ezen a héten biztos felszedek vagy 2 kilót, majd a táborban leadom. Ha kimozdulok otthon, mindig szoktam fogyni.
-
Primőr
aktív tag
OFF
Erre csak azt mondom, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik..:)
OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :)))))))))) -
PazsitZ
addikt
Hát pedig én elmentem futni. És busszal bementem a városba, hogy aztán a betonjárdán fussak a földút helyett. És mikor befejeztem a hőmérő még mindig 35 fokot mutatott. És éssel nem kezdek többé mondatot
.
Sőt, holnap meg (futás helyett) súlyzózok majd egy picit. De péntek az a mai nap ismétlése lesz
(Tehát ismét 9 km)
A durva meg az hogy jövő héten már 13,5 km-t kellene futni a terv szerint, de abból szvsz nem lesz semmi
Amúgy egy ilyen edzés alatt 0,5-2,5 kg-ig lehet fogyni, és erre még rájöhet a melegítő, az még minusz 0,5-1 kg. Vagy több
[Szerkesztve]Hát (igen háttal sem kezdünk
), maximális tisztelet neked, hogy ilyenekre rászánod magad
.
Nekem is jó lenne már mozogni, mert én is kezdek elkényelmesedni, lassan has tájékon is
. Azaz maradjunk annyiban, hogy volt ''kockás'' is a hasam amitől már távolabb vagyok
.
De majd csak rászánom magam én is valami mozgásra... -
tbs
addikt
Na majd később... Az izület vicces teremtmény: a végsőkig takargatja a hibáit...

A ''fogyás'' vízvesztés 90%-ban. A többi sokkal lassabb folyamat. A vízvesztés magában nem jó.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Pedig a földút nem káros annyira az izületeknek, mint a beton.

Primőr: számomra evidens.
[Szerkesztve]Tudom, de az edzés a városban van, én meg falun lakok. Az izületekkel meg amúgy sincsen bajom, nem is volt soha.
Ja, egyébként ilyen időben élmény a buszozás
Mod: (#4807) Primőr: Miért futnának? Soha nem estem még össze
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
.
(Tehát ismét 9 km)
[Szerkesztve]OFF
És aztán futnak érted a mentősök
OFF :)))
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
.
(Tehát ismét 9 km)
[Szerkesztve]Pedig a földút nem káros annyira az izületeknek, mint a beton.

Primőr: számomra evidens.
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné.
Bemásoltad az egészet, minden kérdésedre ott a válasz a hozzászólásodban, csak át kell gondolnod.
Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
Ne haragudj, de ezen már nevettem.
[Szerkesztve]''Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
Ne haragudj, de ezen már nevettem.''
Miért?
Azért, mert úgy gondolod, ez evidens, vagy azért, mert képtelenségnek tartod? -
Csyppa
senior tag
.
(Tehát ismét 9 km)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné. Tehát ergó most száraznak kellene lennie a levegőnek.. de én annyira nem érzem hogy száraz lenne. Bár valóban nincsenek felhők. ÉS ezek szerint az UV sugárzás ereje is attól függ, mennyi nedvesség van a levegőben? Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné.
Bemásoltad az egészet, minden kérdésedre ott a válasz a hozzászólásodban, csak át kell gondolnod.
Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
Ne haragudj, de ezen már nevettem.
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
A felmelegedés mértéke több tényezõtõl is függ.
* A beesõ sugárzás intenzitásától. Minél erõsebb a besugárzás, annál jobban melegszik a talaj és így fölötte a levegõ. Felhõs idõben, amikor a besugárzás intenzitása kisebb, a levegõ hõmérséklete is alacsonyabb lesz.
* A besugárzás idõtartamától. Nyáron hosszabb a nappal, így hosszabb a besugárzás ideje, ezért nagyobb a felmelegedés, télen rövidebb a nappal, ezért kisebb mértékû a felmelegedés.
* A napsugárzás beesési szögétõl. Alacsony napállás esetén a felmelegedés gyengébb, míg magas napállásnál erõsebb.
* A domborzattól. Egy déli lejtõ 1 m2-e több sugárzást kap, mint egy sík terep, és még többet, mint egy északi hegyoldal. Ezért fordulhat elõ, hogy a tavaszi túrákon a déli hegyoldalon már virágok nyílnak, míg az északi oldalt még hófoltok tarkítják.
* A felszín anyagától, árnyalatától. A különféle felszínek különbözõképpen verik vissza a napsugárzást. Albedónak (fényvisszaverõ képességnek) nevezzük az adott felület által visszavert sugárzás és a felületre érkezõ sugárzás arányát. Sötétebb árnyalatú felszínek jobban elnyelik a napsugárzást, világosabbak kevésbé. Szántóföld fölött nagyobb a melegedés mértéke, mert viszonylag keveset ver vissza a napsugárzásból (15 %-ot), erdõ, víz felszínek fölött mérsékelt (30 %), hó illetve jég felszín a ráesõ sugárzás nagy részét visszaveri (60-90 %), amiatt fölöttük a felmelegedés csekély.
* A felhõzet mennyiségétõl. A borult égbolt mérsékeli a nappali felmelegedést, mert kevesebb napsugárzás érkezik a felszínre
* A légáramlás sebességétõl. A szél mérsékeli a nappali felmelegedést, mert átkeveri a levegõt.De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné. Tehát ergó most száraznak kellene lennie a levegőnek.. de én annyira nem érzem hogy száraz lenne. Bár valóban nincsenek felhők. ÉS ezek szerint az UV sugárzás ereje is attól függ, mennyi nedvesség van a levegőben? Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
-
Primőr
aktív tag
A felmelegedés mértéke több tényezõtõl is függ.
* A beesõ sugárzás intenzitásától. Minél erõsebb a besugárzás, annál jobban melegszik a talaj és így fölötte a levegõ. Felhõs idõben, amikor a besugárzás intenzitása kisebb, a levegõ hõmérséklete is alacsonyabb lesz.
* A besugárzás idõtartamától. Nyáron hosszabb a nappal, így hosszabb a besugárzás ideje, ezért nagyobb a felmelegedés, télen rövidebb a nappal, ezért kisebb mértékû a felmelegedés.
* A napsugárzás beesési szögétõl. Alacsony napállás esetén a felmelegedés gyengébb, míg magas napállásnál erõsebb.
* A domborzattól. Egy déli lejtõ 1 m2-e több sugárzást kap, mint egy sík terep, és még többet, mint egy északi hegyoldal. Ezért fordulhat elõ, hogy a tavaszi túrákon a déli hegyoldalon már virágok nyílnak, míg az északi oldalt még hófoltok tarkítják.
* A felszín anyagától, árnyalatától. A különféle felszínek különbözõképpen verik vissza a napsugárzást. Albedónak (fényvisszaverõ képességnek) nevezzük az adott felület által visszavert sugárzás és a felületre érkezõ sugárzás arányát. Sötétebb árnyalatú felszínek jobban elnyelik a napsugárzást, világosabbak kevésbé. Szántóföld fölött nagyobb a melegedés mértéke, mert viszonylag keveset ver vissza a napsugárzásból (15 %-ot), erdõ, víz felszínek fölött mérsékelt (30 %), hó illetve jég felszín a ráesõ sugárzás nagy részét visszaveri (60-90 %), amiatt fölöttük a felmelegedés csekély.
* A felhõzet mennyiségétõl. A borult égbolt mérsékeli a nappali felmelegedést, mert kevesebb napsugárzás érkezik a felszínre
* A légáramlás sebességétõl. A szél mérsékeli a nappali felmelegedést, mert átkeveri a levegõt.
Aktív témák
-
4900 - 4801
5005 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jonsbo RM2 Silver - 12hó gari! - Új!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyen is van, kíváncsian várom a csutka nélküli kukoricát

.