Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
REDeath
őstag
igenis létezik, direkt így nemesítették
aki nem hiszi járjon utána [link] !!
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tudod mi a mélység titka?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gáváritty páruszki?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Coming Out?

-
REDeath
őstag
A magnélküli dinnyének menynivel drágább kilója a magosnál?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mivan megnősülsz?

-
(Kolombusz)
veterán
Lassan kijelenthetem, hogy...
Na nem, inkább szeretném látni, illetve olvasni a reakciókat, abban a pillanatban. -
Kicker
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
már jó lenne ha kép alapján nem kevernének össze minket... szóval kapd össze magad...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
És hol vannak a csöcsös csajok???

-
Kicker
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
új kép készül az őstag rang mellé?

-
Vérboci
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
nekem is volt egy transzformersz repcsim, amiből ugye robot lett, de akkor az csak egy játék volt. Most meg a 80-as évek játékából csinálnak filmet. Holnap a mecsboxokról lesz versenyzős film? És ki ellen harcolnak a transzformerszek?
Arra emlékszem még, hogy volt rajta egy olyan matrica, amit sokáig tapizni kellett és akor megváltozott a színe a kéz melegétől, aztán színjácva visszahűlt. -
PazsitZ
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Én pl. a Gyűrűk urával vagyok úgy, hogy mese az egész mégis millióan rajonganak érte (én nem). Megnéztem azokat is, a látványvilág tényleg szép volt, de én azon túl nem igazán élveztem azokat a filmeket.
Valószinűleg majd a Transformers-t is megnézem. Sajnállak ha már nem tudod magad egy kicsit se újra ''gyereknek'' érezni.
-
Qru
MODERÁTOR
Tnap megnéztem a Transformerst, nagyon állat film! Látványos és sok poén van benne. Ajánlom mindenkinek!
-
dragonfx
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
te hogy linkelsz innen?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Üdv a klubban

-
FehérHolló
veterán
Itt köztetek szeretnék őstaggá válni.

Elvileg ezzel a hozzászólással sikerül. x) -
válasz
csapos2
üzenetére
Csak jelezném, hogy jelenleg is folynak a kísérletek a sörfával, csak nem akar kirügyezni az istennek se a doboz, lehet megpróbálkozom üvegessel, vagy a trágyázzással lehet a gond nemtom
. Aztán ha végre sikerül, akkor gondolkodtam rajta, hogy adok neki hűtőoltást, hogy frissen szedve is fogyasztásra alkalmas legyen 
ez s ok baromságok egy jóreggelt a huszároknak is vehetitek
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem csak ilyen non-eukonform, reakciós, irredenta, bitang higanyszálas hőmérőm van, az 33egészvalamennyit mutat most
szerk.
nem tudom, miért neked válaszoltam
azt sem tudom, miért írogatok hőfokokat, az föccer dolga (szokott volt lenni)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
az mér van hogy akárhányszor küldök gy linket ismerőseimnek, mindig mgkérdezik ezerszer hogy ez mi, mér küdltem, mi van a link túloldalán, ''uyge nem vírus?'' stb...
de igen bazdmeg, barátom és virust kuldok neki, ami magato aktiválodik... valoszinu...
és ezt mindig mindenki eljátssza
[link] ittvan ez, PH-n legalább nem kérdeznek vissza hogy mi ez
it bátor emberek vannak, akik vállalják a harcot a legeslegdurvább vírusokkal és tvírussal mutált változataikat, amiknek a célja a föld elpusztítása -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ugye hogy ugye?
már fel is tettem odakint a konyhában.. forr a katlan.. -
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
tedd, én már teszem
(de azért láttad, h a hszom címzettelen volt, ugye?)
hm...
szikra pattan, olthatatlan: vajon itthon is főzhetnék sört?
-
Lord Zero
addikt
nah, pálinkás jó estét nem élünk már meg
szerk.
tudom, tudom, az okát is (meg)értem, de kénytelen voltam ezt ide.. na..
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
na csak rekord lett ma is
-
Csyppa
senior tag
No, a felfedező és a télapó is nyugovóra tért, én is követem példájukat. Jó8 allz.
-
Racecam
nagyúr
Én is, hosszú nap volt a mai....
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan nyugovóra térek.
Ha minden jól megy, akkor lesz pénzek estére programom.
Jóéjt! -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Áh, dehogy.

Néztétek milyen kis édes tappancsok az ikonjai ennek az oldalnak, amit linkeltem? Nagyon helyesek.
Racecam: A jól lemaradt az előbb.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Na asszem mindjárt küldök egy képet a lábamről

Tehát a nagylábujjam melletti ujjam rövidebb mint a nagylábujjam. Remélem így érthető.
Mod: Mijaza Mortonláb? Az jobb mint az enyém?
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is, de jelenthet ez bármiféle előnyt?

-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is.

-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az izzadás nem egyenlő a fogyással illeve erősítéssel. Amúgy szerintem nem egészséges ilyen melegben edzeni, fogyással vagy erősítéssel irányítani a testsúlyunkat. Egyszerűen a nagy meleg miatt hamar rosszullét lesz az eredménye, és nem is lehet vele igazán elérni, amit szeretnél.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De az nem 3,5 kiló
meg tökmindegy, mert a folyadékot utána úgyis pótolnia kell. Szóval ennek nem látom értelmét. -
Primőr
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igen, 1-2 liter vizet)
-
-
PazsitZ
addikt
Hát (igen háttal sem kezdünk
), maximális tisztelet neked, hogy ilyenekre rászánod magad
.
Nekem is jó lenne már mozogni, mert én is kezdek elkényelmesedni, lassan has tájékon is
. Azaz maradjunk annyiban, hogy volt ''kockás'' is a hasam amitől már távolabb vagyok
.
De majd csak rászánom magam én is valami mozgásra... -
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tudom, de az edzés a városban van, én meg falun lakok. Az izületekkel meg amúgy sincsen bajom, nem is volt soha.
Ja, egyébként ilyen időben élmény a buszozás
Mod: (#4807) Primőr: Miért futnának? Soha nem estem még össze
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
''Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
Ne haragudj, de ezen már nevettem.''
Miért?
Azért, mert úgy gondolod, ez evidens, vagy azért, mert képtelenségnek tartod? -
Csyppa
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hát pedig én elmentem futni. És busszal bementem a városba, hogy aztán a betonjárdán fussak a földút helyett. És mikor befejeztem a hőmérő még mindig 35 fokot mutatott. És éssel nem kezdek többé mondatot
.
Sőt, holnap meg (futás helyett) súlyzózok majd egy picit. De péntek az a mai nap ismétlése lesz
(Tehát ismét 9 km)
A durva meg az hogy jövő héten már 13,5 km-t kellene futni a terv szerint, de abból szvsz nem lesz semmi
Amúgy egy ilyen edzés alatt 0,5-2,5 kg-ig lehet fogyni, és erre még rájöhet a melegítő, az még minusz 0,5-1 kg. Vagy több
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné.
Bemásoltad az egészet, minden kérdésedre ott a válasz a hozzászólásodban, csak át kell gondolnod.
Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
Ne haragudj, de ezen már nevettem.
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
De ezek szerint csak akkor van nagyon meleg, ha nincs elég pára a levegőben, ami megszűrné a napsugár energiáját, visszaverné. Tehát ergó most száraznak kellene lennie a levegőnek.. de én annyira nem érzem hogy száraz lenne. Bár valóban nincsenek felhők. ÉS ezek szerint az UV sugárzás ereje is attól függ, mennyi nedvesség van a levegőben? Ezek szerint felhőmentes időben a sugárzás mindig nagyobb is?
-
Primőr
aktív tag
A felmelegedés mértéke több tényezõtõl is függ.
* A beesõ sugárzás intenzitásától. Minél erõsebb a besugárzás, annál jobban melegszik a talaj és így fölötte a levegõ. Felhõs idõben, amikor a besugárzás intenzitása kisebb, a levegõ hõmérséklete is alacsonyabb lesz.
* A besugárzás idõtartamától. Nyáron hosszabb a nappal, így hosszabb a besugárzás ideje, ezért nagyobb a felmelegedés, télen rövidebb a nappal, ezért kisebb mértékû a felmelegedés.
* A napsugárzás beesési szögétõl. Alacsony napállás esetén a felmelegedés gyengébb, míg magas napállásnál erõsebb.
* A domborzattól. Egy déli lejtõ 1 m2-e több sugárzást kap, mint egy sík terep, és még többet, mint egy északi hegyoldal. Ezért fordulhat elõ, hogy a tavaszi túrákon a déli hegyoldalon már virágok nyílnak, míg az északi oldalt még hófoltok tarkítják.
* A felszín anyagától, árnyalatától. A különféle felszínek különbözõképpen verik vissza a napsugárzást. Albedónak (fényvisszaverõ képességnek) nevezzük az adott felület által visszavert sugárzás és a felületre érkezõ sugárzás arányát. Sötétebb árnyalatú felszínek jobban elnyelik a napsugárzást, világosabbak kevésbé. Szántóföld fölött nagyobb a melegedés mértéke, mert viszonylag keveset ver vissza a napsugárzásból (15 %-ot), erdõ, víz felszínek fölött mérsékelt (30 %), hó illetve jég felszín a ráesõ sugárzás nagy részét visszaveri (60-90 %), amiatt fölöttük a felmelegedés csekély.
* A felhõzet mennyiségétõl. A borult égbolt mérsékeli a nappali felmelegedést, mert kevesebb napsugárzás érkezik a felszínre
* A légáramlás sebességétõl. A szél mérsékeli a nappali felmelegedést, mert átkeveri a levegõt.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ilyen is van, kíváncsian várom a csutka nélküli kukoricát

.