Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Loretto
veterán
És a helyes megfejtés: egy noname parfüm.

Apum finnyás orrú, boltban nem találtam meg a ''normális'' illatot. -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
és mégis mekkorát üt
a sicko sem egyszerű... -
(Kolombusz)
veterán
Hehe, vicces, hogy kültéren az N80 képei semmivel sem rosszabbak, mint a Canon A460-é.
Annyi, hogy az N80-ét utólag kellett kicsit szerkesztenem, kontrasztot növeltem és fényerőt csökkentettem.
Mindkettő készülékkel teljesen automatikus módban fényképeztem.
Beltérben viszont már nem ilyen jó a helyzet, ott a Canon képei érezhetően jobbak, hála a rendes vakujának, amivel az N80 ledes ''vakucskája'' fel sem veheti a versenyt.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Nem látszott demagógnak az ex-politikus.
Összeesküvés-elmélet eszembe sem jutott Moore filmjét nézve. -
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem akartam vele semmit, csak valahogy megragadták a figyelmemet az idős ember szavai. Gondoltam, leírom őket.
Ne általánosítsunk, az élet, mint létezési alap személytelen folyamat. Az élet bajosan lesz velem igazságtalan.
Ami valódi dolog lehet, hogy jó sokszor fogok pofára esni. De ezzel semmi gond nincs. Jelentéktelen. -
Loretto
veterán
Tudom hogy #&&@, de egyiksem talált
Picit még várok. 
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mindhez.
Amúgy meg az igo sohasem volt drága a tudásához képest. 
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Köszike, de mihez is?

Nem az én esküvőm volt. Az kicsit korai lenne.
De nagyon jól éreztem magam, elég szűk családi kör volt, de voltak ismeretlenek is, akikkel jól el tudtam beszélgetni, voltak szép lányok, stb.
És láttam a nagyecsedi letérőt, aki nem tudná, ott született Janoska26. -
marsu
veterán
Hazajöttünk a strandolásból ....

Nagyon klassz idő volt!
-
Loretto
veterán
Édesapám egyik 52. születésnapi ajándéka:
[link]. -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tört igo-k ritka kívételtől eltekintve nem mennek pna-kon... A boltival nincs semmi gond.
Tesó, Mio. Egy csinos Integra fehér.
-
Integra
titán
válasz
REDeath
üzenetére
jó kérdés...
bevallom nekem az tonline-nal soha semmi bajom nem volt még, amikor emeltek, percre pontosan megjött a 4mbit. mondjuk nekem még a régi modemem van, nem ez a fehér vacak. ráadásul stabil is a net, egyedül az bosszant hogy 24 óránként egyszer bont..
bekellett lőnöm a routert reggel 6ra, ennyi
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
estét... hogy mennyi hétvégi autós van az utakon, ez eszméletlen...
Kalandor: LOL
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Reflexből hazudnak sajnos.
Invitellel, Axeleroval, és asszem talán Enternettel is ugyanúgy eljátszották közeli ismerőseimmel ezt. Persze végső soron maga a szolgáltató amúgy sem tud mit csinálni, de minidg lökik a lerázós dumát. Az említett topikban is sok hasonló tapasztalat összegyűlt, és kollégáimnak/barátaimnak is csak protekcióval sikerült elintézniük a sávszélességemelést.
Előtte ment a süket duma, hogy azért ennyi, mert nem bírja a vonal, meg hogy már át van állítva, pedig először nagyon udvariasan próbálkoztak, és csak a nyilvánvaló hazugságok után kezdték el az asztalcsapkodást mind a szolgáltatónál, mind a matávnál. Végül a protekciós módszer működött*... 
Egyébként személyes meggyőződésem szerint azrt az előfizetőt győzködik, mert a matáv úgysem csinál semmit, és legalább próbálják megnyugtatni az előfizetőt, ha már elintézni úgysem tudják.
* Ismerős szerelő telefonközpontba be, megnézi az adott végpontot, és jé, tényleg nincs átállítva. Egy-két gombnyomás...
p -
anaqer
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
invitelnél azt látják hogy a modem 4 mbittel szinkronizál
Elfelejtették átállítani.
Itt ellentmondás van... Persze elméletileg akár hazudhatott is a kezelő, de nem lenne logikus. Ha látja hogy nincs átállítva, tuti hogy inkább felvesz rá egy hibajegyet fél perc alatt, mint hosszasan győzködi az előfizetőt, hogy már pedig jó az... -
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
már nemtudom szerkeszteni
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
semmi különbség
-
REDeath
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
sebességmérojujk mindig mást mutat, egyszer 1,4 mbitet, egyszer 4-et, máskor 47653 megabitet... de bárhonnan töltök max 180 KB...
majd áthozom ide haverhoz én gépemet, ha azon is ennyi lesz, bemegyek és megverem az invitel igazgatóját... -
parandroid
félisten
válasz
REDeath
üzenetére
Elfelejtették átállítani. A lehetőségeinek száma egyenlő a nullával*, mindent a kábel minőségére fognak fogni**, tévedést soha nem ismernek be. Keress rá a sávszél emelés szavakra a keresővel, és nézd át a vonatkozó témákat.
* Gyakorlatilag az egyetlen megoldás, ha szerez egy bennfentes, ott dolgozó valakit, aki el tudja intézni, hogy valóban emeljenek.
** Van rá egy egyszámjegyű százalékos esély, hogy igazuk van.
p -
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nekem csak navigáció kell
itt van nálam 4napja egy pda és nagyon nem ''érzem'' , nemtudnám mire használni
valahol úgy olvastam, hogy nem sima iGo fut rajta hanem valami speckó Mio-ra készült változat
neduddkit meg elkapom, nagyjából már úgyis eltudom olvasni amit ír
inti: tudom, tudom kereső, de az ember gyarló és lusta mint állat
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igen, SD kártyán van az iGo. Mio nem rossz cucc PNA-ban (csak navigációra használt 'PDA'), és ezeken is lehet zenét lejátszani, esetleg képeket, filmet nézni, általában alap PDA-feladatok ellátására is kiválóak (naptár, óra, ébresztés, talán még névjegyzékük is van). Neduddki tud többet mesélni, sőt, ha jól tudom, le akarja cserélni a Mio-ját.

p -
REDeath
őstag
igen, nálam otthon így is történt. de itt a zelozo verzio ugy lett instalálva hogy no pop-up mode, és számomra is meglepő volt, hogy tényleg semmire nem kérdezett rá
na mindegy
legaláb uj lesz havernak..
masik: invitelnél 1 mbitről 4 mbitre novelték havernál netet. elméletben, gyakorlatilag soha nem ment másfél mbit fölé. gép spyware és vírusmentes... invitelnél azt látják hogy a modem 4 mbittel szinkronizál.... 6szor elmondta ez ta nyomi helpdeskes emebrke... mondtam kipróbáljuk másik géppel, és ha azon is max masfel mbit akor..
de ez mitől lehet? oké hogy adslnél számit a kábelhoszz stb stb, de ennyire? és a szomszédban rövidebb a kábel vagy mi? -
bobsys
veterán
peterket vagy valaki segítsen
gps-t szeretnék venni, de nem kell nekem pda funkciók
ezeket a mio-kat nézegettem, ezeken igo fut?
hogy lehet ezeket frissíteni? normál sd krátyán van a cucc? -
REDeath
őstag
srácok valaki priviben vagy itt segitscsen már
legujabb keriot letölöttem haver gépére, felteszem, kiválasztom hogy no popup mode installnál, ehhez képest lazán kérdezgeti hogy mit engedjen ki a netre... mi a franc baja lehet? 
-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nah akkor peterkeT neked mi is a jelszavad?

-
REDeath
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
azt kérdeztem egyszerű-e... ha valaki igennel vagy nemmel válaszolt volna esetleg, az nehogy már szabálysértés legyen...
-
REDeath
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem is csak kitalálták a jelszót, és ne mis gonodltam hoyg bárki is írna vmit róla ha tudja egyáltalán hoyg hogy kel lfeltörni lol

hogy mi volt a jelszó ne mtudom , de azé megkérdem tőle
ne mlehet túl nehéz, lehet kitalálnám magam is, elég jól ismerem 
legalább megvan mivel fogok foglalkozni ha unom magam, a gyökér forma jelszavát próbálgatom xd
-
parandroid
félisten
válasz
REDeath
üzenetére
1. Valószínűleg (meg)tudták a lány jelszavát, és ennek felhasználásával léptek be a profiljába, változtatták meg azt, és gondoloma jelszót is.
2. Ha lenne ilyen mód, vagy ismernénk ilyen módot, akkor sem írnánk le, ha pedig valaki leírná, azt kénytelen lennék moderátorként csúnyán megróni, hiszen bizonyos szabályok szándékos megsértéséről van szó.
A tanulság az, hogy a jelszavakat helyesen kell megválasztani, és senkinek nem szabad kiadni. Remélem ezt a leányzó is megtanulta ezúttal.
A lehetőség az, hogy a leányzó ír az oldal üzemeltetőjének, próbálja hitelesen bizonyítani a visszaélést, és kéri a profil törlését.
p -
REDeath
őstag
myvip jelszót egyszerű ''feltörni'' ? egy lány ismerősömnek a gyökér xpasija egy haverjával feltörte vagy mi a lűányét és törölték... mintha sját magát törölte volna.. az oké hogy bunkóság enyhén, de jólesne neki visszaadni
csak ne mvok elég kocka az ilyenekhez

-
csapos2
addikt
Tudja valaki, hogy mi az a gportal, és, hogy milyen feltételekkel lehet ott valaki moderátor?
-
Feedoo
tag
Joh Joh Jó reggelt!
Bár nem aludttam délig de tök lusta voltam gép elé ülni.
Tegnap este a Vladimirrel söröztünk egy kicsit aztán vagy hajnali háromig csak pofáztunk.
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A fent írtakat csak általánosságban írtam.
Ebben egyetértünk, hogy nem kell globális összeesküvést látni, hanem egyszerűen egyéni saját érdekek vannak főként.
De nem offolok tovább.
Nincs is rosszabb mikor off-ban offolok
-
marsu
veterán
Jó reggelt!
Szeretem a vasárnapokat ...
Délig lehet aludni!
-
parandroid
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
A politikai vezetőket mindig egyéni érdekek (hatalomvágy, anyagi előremenetel) vezérlik, mint mindenki mást is. Emellett a gazdasági érdekek és akülönböző lobbik is nyilván befolyásolják a döntéseiket, az általuk vezetett közösség (értsd: a nép) érdekeit hátrányosan érintve. De emögött globális összeesküvést látni, ártó szándékot és alapvető gonoszságot, azt hagyjuk meg a filmeknek. Azt pedig különösen nem veszi be a gyomrom, amikor valaki a saját anyagi érdekei és hatalomvágya érdekében csinálja ezeket az összeesküvéselméleteket. Egyik politikus sem jobb a másiknál, mindegyik ugyanúgy pénzt és hatalmat akar, azon egyszerű oknl fogva, hogy a naivak és jószándéúak már nagyon alacsony szinten lemorzsolódnak. Innét kezdve pedig ez az egymásra mutogatás vérlázító.
De ne menjünk át poltopikba, ezt hagyjuk meg az ottani lelkes törzstagoknak, biztosan töbször is kitárgyalták mr a kérdéskört.
p -
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a része viszont tényleg igaz, hogy minnél butább sanyarúbb sorsban élnek az emberek, annál könnyebb irányítani őket, szvsz.
Algieba (#4200): Nem tudom pontosan mit akartál kihozni ebből, de egy biztos az élet sosem lesz igazságos veled.
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha tudod, hogy programod van reggel, akkor
1. feküdj le időben,
2. ha nem fekszel le időben, akkor ne sírj, hogy rövid volt az éjszaka.
Még ha éjszakai műszakban dolgoznál, és úgy mondtad volna, akkor megérteném, de miután egész éjjel a gép előtt ültél, ez csak hiszti. Nem először, viszont rendszeresen trágárságokkal kiegészítve. Légy szíves, dolgozz rajta, hogy ne ilyesmi legyen a rendszeres jó-reggelt-posztod.
p -
-
REDeath
őstag
amúgy nálatok is gyorsabban teli az idő éjjel?
-
EQMontoya
veterán
4 után feküdtem, 9 után csörgött az órám... faszé kell mindennap csinálni vmit délelőtt?!
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt. Álmos vagyok, de nem tudok aludni

-
marsu
veterán
Jó éjszakát mindenkinek!

Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Elektromos autók - motorok
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes5/136.gif)

azz, Loretto kolléga hsz-ét most olvastam csakXD

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c008.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c028.gif)

Invitellel, Axeleroval, és asszem talán Enternettel is ugyanúgy eljátszották közeli ismerőseimmel ezt. Persze végső soron maga a szolgáltató amúgy sem tud mit csinálni, de minidg lökik a lerázós dumát. Az említett topikban is sok hasonló tapasztalat összegyűlt, és kollégáimnak/barátaimnak is csak protekcióval sikerült elintézniük a sávszélességemelést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)