Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
H!
Na baromkogy hanem dogozzaaaaa!!!:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Pontosabban: cippelje fene a vasznat:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Vki rugjon mar bele a Motkanyba hogynezzen prvatot!!!!!!!!:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Ez mara veg kezdete!
Magyaroszag visszaadhatja Maria orszaga cimet!
Posvany!
Egyszerun felhaborito hogy az egyetlen es igaz partunk ma csak egy kiB! dinnye szotrivla gyutt leo!!!
udv
neduddki
p.s. kozrohej ez a mindenapi uzenet mai resze, raadasul a szegeny neni sem tudta komoojan venni, biztos kisorsotak erre a mai tajekoztatora:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
MOndatok mar nekm meg az oregsegtol fmegfakult agytekerveneyimnek, hogy a nyugatinal a cd botnak mi a neve a jokai uccaban, egyszeruem nem gyun eszembe:- (
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Sikerelt megtanani a levelet ahol az adatok vannak? il. jartal benn???
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Csak erdeklodom! me nem latom, kulombe is masszon a kezme ala:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
HI!
SzegenyBoci....:- )))
Eroo gyun eszembe:
All harom bika a domb tetejen
[...]
Aki B! akar az majd felgyun:- )
udv
neduddki
p.s. mivle ember nincs aki nem ismerne a viccet eze foloeslges kiirni:- )
Janoskana vki ongya el:- )))
Janoska: ajalatom all a dognyuzo megin megy arra:- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
TOHONYA BANDA!!!!!!!!!!
Mennyetek ashova, ha jarnatok scifi totyikab tunnatok direkr elore fegyelmesztem a bandat!!! De megvan!!! az a lenyeg!!! menyetk osz ovassatok le vanirvan minden!!!
udv
neduddki
p.s. sok szabadisovel rendelkezot szivesen fogadok!!!, de komojjan
mod: most akkor mongyanm vissza a rendelest???
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
B! a rezet:- )
udv
neduddki
p.s. meg kene vegani a mult het vegi alfa holdbazit es nekiallni kiirnbi, mert en hujje xp-ben vettem fel /remenykedtem hogy osszekapja magat az emktv/, de nagy baromsag volt:- (
mod: probalok ellenalni a kisertesnek hogy elkezsgyem megitn a ww-t:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hi!
WW utan oleg gyongusz: - (((
eureket dicsertek, d delben fojtatunk egy beszelgetest a sorozatos haverral es emg akrt hgozni, hogy a jeriko nem hd hanem pd mire 10 perc utan kiderult hogy O az eurekarol en meg a jerikorol beszlek , csak nem tuttuk a cimeket:- )))
amugy tucc egy jelszot ha nem tevedk:- ))) //vhova:- )))
udv
neduddki
p.s. azonnal mongyatok meg hol az a kekmintas nepmuveszeti cserepedeny hol volt es mit csinalt!!!:- )))
mod: ha ismertlen bill, vagy felrecsuszik a keem akkro tevesztem el: - )
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Elkezdtem jerikot nezni, mert ug em,lekeztem a haverok dicserik, vegul is atom robbanas utanni elet az van benne ez amugy is fexik nekem, de nemertettem tejjesen, mert a sracok mast meseltek, erre kiderult, hogy az eurekarol beszeltek!!!:- )))
mindeg nezem egy ideg oszt majd elvalik:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Akit illet: [link]
udv
neduddki
p.s. DragaOvoneni,HarciCsirke,Robibaba,Tibikam, Gumimaci -
neduddki
nagyúr
HI!
Vegesztem a WW-vel, kicsit hianyerzetem van, mint par eve mikor Asimov 1-5-val vegesztem.
Es annak ellenre hogy vege fel neha kisse kifulladt szamomra alegjobb sorozat
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Aaaaaaaaaammmmmm!
Ki ebreszget es mivel???: - )))
udv
neduddki
p.s. az altalm vegrehajtott meszarlasokrol nincs video es kulombenis dagadom!!!:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
KIveszed a ramot meghallgatod mashogy sipol-e, ha nem akkor ram, ha igen akkor vga
ha megsem akkor jelezd oszt majd okoskodunk tovabb
mod: ja hogy laptoty, akkor is ramot ki belole elosszor
udv
neduddki
mod: ez vhol el van tevedve: araon alul egy epson lx300 15rugo??? ennyije dfx5000lehet szereni ehhh: - ((((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Az biztos hogy mindekike mas jon be, es szerencsere megtalalod azt a mast is a piacon!:- )
Ki ezt dicseri ki aszt:- ) en kergetem a semlegesseget, ahol a hangmernok precizitasa leginkab kigyun, de motanabn a ''profi'' hangmernokok is a basszus isteniteset es a latvabyossagot tojajk eloterbe:- (
Persze lehetne tologaszni a mejjet meg amagasat az erolkodon, de akkor ott ette emg a fene az egeszet, fel napot szorakozzak egy szamert, hogy asztan a masiknak meg ams kellje?
INkab maradok a direc-nel es nem hallgaotm tobbet;- (
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Jaaa ha ennyire jol alssz nem szoltma egy szot sem:- )))
Az a poen, hogy 1032 utan teremszetesen hiayzott ez az a 8020-bol de enenk ellenre hallgathato volt:- )
Amugy a hs284-eseimet meg mindg nem volt erom razanni, hogy rakotom a denon-ra tartok tole, hogy utanna kicist moprzos lennek:- )
udv
neduddki
mod: amug meg ah hetente 5-6 orat megy a sajat gepem akkor sokt mondok:- ( /amin meg a 250d van/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Kollegak egy rohamrendoros bevetes a kornyekem es ebbol kimaradtam, FELHABORITO!!!! ejjnye bejnnye:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na 6 ev utan megdoglott az egyik ojjan d-link termek amiben meg megbiztam es eddig gond nelkul muxot:- ((( Egy DES-1005D, annyir anem akartam elhinni, hogy ez a rossz , hogy a routertol kezdve a mazzagokon keresztul mindnet vegig nesztem, mire elhittem.
Meg van belole par darab kivancsi vagyok azok meddig huzzak?
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
A hogy nem a Tied, Te KergeBIrka, Akarom mondani KergeSzamar:- )))
udv
neduddki
p.s. a 140 oras 1050mt-ben mind a harom polarszurot kell cserelni 22/db + szereles /japanban gyarcsak le:- )/ es tszelnoki engedejjel megint hazasetaltaam az egyik sanyo-t /meg nem vot idom megnezni, hogy 51 v. 56:- ( amugy tokmind1/ -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez a delutanis melto votl a hethez: BOLONDOKHAZA!!!
meg jo hoyg egy pentek de csndes vot:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
HI!
a libegovel meg meg lehet stuccolni, de azt lehet hogy erdems maskorra hagyni vagy azzal visszagyunnik, de a libego utolso szeke mintha 5 kor indulna talan lefel emg nagyobb buli mint felfele, es a fifi kilato is szep
udv
neduddki
ps. de en imadom az alltkertet is:- )
mod: 56-os vili 25 perc alat moszkva huvosvolgybol, amugy az oktogontol, a komplett kor, vadaspark nelkul ~3 ora, sehol nem megallva nekiulve /fogaskeretutol tempos a vasut!/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Nem volt az ojjan reg:- )))
En a ME-s es HIETE-s lanyok kozott fekudtem, /az akkor meg letezo fuvon/ kozvelenul a szervezok satoranak toveben, ahonna a gyori keksztol kapott napolyit osztottak a nepnek;- ) /vagy ket evig nem is ettem utan nanapolyit:- )/ a kar hivatalso resze mashol taborozott, de erdekes modon egyre tobben valtottak at hozzan:- ))) /nem is etem mije:- )/
udv
neduddki -
-
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
Akkor nezd meg az aktulais felbontasokat azt keruld, es eyebkent meg majd tok mind1, addigra mar ki szokott urulni a falu:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
MIllen idotartomanyban szandekozol atrvagni a jungelen?
udv
neduddki
mod: Ramius: 100-ason josz, vagy vac felol?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
NA megvettuk a matracot:- )))
Bejartunk nehany hejjet es a vegen, nemi ismertseg utan kikototunk itt: [link]
ami folotteb erdekes volt, hogy eddig komplett agyakat probaltunk, most pedig a szetbontott alaanyagogbol keszultek el a probaagyak:- ) es vegul is a modena lux-ra hajaz, azzal a kulomseggel, hogy a szovet egy pihepuha aloa vera /amugy meg jo hogy van naluk a 20%-os areb=ngedmeny/![[kép] [kép]](http://www.kokoflex.com/kepek3/883.gif)
ill. a tobbi bioagyravalohoz kpest igen barati arban voltak birka, sot mi tobb barany, es a vege egy lamabarany 600-as lett 13.5rugoert
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
HI!
Csak nem Vizbefult vilag raongoi kor tagja vagyon:- )))
udv
neduddki
p.s. en nem , en jobban kedvelem a sivataogs vegeke:- )))
DragaOvoneni: hat nezegettem, hogy hol azok be, az elson, de vegi si ugy tunik megusztam:- ) amug csak nalunk volt ijjen szolid eso sehol a mashol??? amugy bejenltem a reklamziomat a gojjanal, meg jol segberugom, mert nem ijjen eghajlatra volt a elfogadott kervenyem:- ) -
neduddki
nagyúr
HI!
Volt itt egy kis apro esso:- )))
Nem vagyok hajalndi tropusi ovezetbe menni nyaralni esso itt is van:- )
Komojjan mondom, ontottek, nem cseppekben, hanem egybe az egesz.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
A mosztani me45-omhoz kepest blutyuk kell es semmi mas:- )))
Amuyg latott mar vki ojjan pda-t ami tud wpa-s wifire felmaszni?
mert akkor a tszelnoknek kell vennem egyet:- )))
udv
neduddki
mod: amugy jopar esmerosom favor izelei a asus-okat es sok szervizt es bajt sem szok tak emlegetni
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ragyuttem mit akartam:- )))
Szoval irjak ossze visssza, hogy nem tugya 3g-t, az a pone en meg azt e tom hogy mi a 2g:- )) szoval vaslzeg nagyin hasznalnam:- ))) /csak az akku, az a 7-8 napos akku ne hianyzona:- )))/
udv
neduddki
mod: valami balhe van mar megint:- ((( igen komojj mozgas van erre:- ((( ninu es egyebek
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Akartam en erre vmit valaszoni , de elfejtetem mit akartam:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibikam: mindig csak ezek a vacak varosi fotok, azok hol vannak mikro a tilapo a kurvakat B! a picadili alatt a Tibereis partan???:- )))
mod: (Kolombusz) : ez nalam 99ho garivak 3500
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mivelaladtunk mar par airis qtec es egyeb oicso markat azokat kihagynam /acet meg csak akko veszek ha mas gyarcsa nekik:- )/, meglepo modon a c520-val emg vgyok elegedve ezert tipplegetem a mio-t, habar a 4.3coll az igen ompressziv:- ))) egyutt a 2,7esekkel hasznalva azok ignecsak aprokak:- )
asus-t sok ismeros dicseri, ehet hogy az lenn a cel?
vagy egy mindent egybe, hozza egy blutyuk fulkutyu oszt szerbusz, es akkor enm erdekel mekkora, de esmerosok 2-3 napos akuelltratamat hallgatva, hat mit ne mongyak... elmegy a kedvem:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mit toketlenkecc itten, Te vagy az ur a hazba legyen Tijed az utolso szo!!!
udv
neduddki
p.s. ''Igen dragam, ugy lesz'':- ))) -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Amit eloastamaz ugytunik kisse oisszecseng az enyemivel:- )))
mugy Rover-val mi lett??? az\t se tuttam:- ( mi az hogy uj munka? hat nem az ove vot a bot dodollon? O is lejaccota 127.0.0.1 eseet???
udv
neduddki
mod: ugy latom elobb utopbb mineki beleun ebbe, de minke is idegenek nyirni, mikor van az embernek sajat kulonbejaratu szellemi fopgyatekosa a cewgnel, aki annyira hujje /vagy hejejsbben annyira lassu, de ezt msot komojjan,/ hogy egyszeruen nem gyun ra hogy magat jarass le, ha meg velem kotoxik akkro segitke neki:- ))) /tomn egy rohatt alalt vagyok:- )/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.vadaspark-budakeszi.hu/data/gallery/00001_20060720145916.jpg)