Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tbs
addikt
Melegriport, 15:30, Újpest Központ:
A metró fölötti hőmérő 41°C-t mutatott. Napon áll.
Kicsiny lakásunk 27.8°C-os.
Hazafelé menet 2szer álltam meg pihegni az árnyékban. Nemkicsitvanqrvameleg...
Buszkolomp, vagy Kolompbusz: főlógatók hiányoznak..? Vissza fogod még sírni ezt a viszonlagos nyugalmat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Bazgere...

Úgy tűnik kisleányom elkapta a nyavajámat...
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Ártalmatlan torokfájásnak képzeltem még pénteken. Valami bacival felülfertőződött vírusos kutyafüle lett belőle ma. Dokinéni eltiltott a szeretteim nyalogatásától. Saját bögre, törölközö és stb. Pl. szájkendő.
Köhögök, mint egy kehes kutya, meg gondolattalanul kóválygok. Ilyenkor jó szellemi munkásnak lenni..!
-
tbs
addikt
Tesó, vaze, télleg lebaclak...
A héten reggelente randim lesz a háziorvosom asszisztensével egy izmos injekció erejéig... Vasárnap reggel is...
No, ezt majd leütjük, ha jobban leszek..!
Slusszpoén: ülök a váróban, mindenki legyezi magát, mint megannyi kis ventillátor, én tök jól vagyok, nem izzadok, nem fázom. Komfort a köbön. Bent kiderült: 37.6°C hab testem hónaljhője...
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mindhez.
Amúgy meg az igo sohasem volt drága a tudásához képest. 
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tört igo-k ritka kívételtől eltekintve nem mennek pna-kon... A boltival nincs semmi gond.
Tesó, Mio. Egy csinos Integra fehér.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Emomata...

-
tbs
addikt
Ja, okosok! Tudtok valami jó kis file taggelő, vagy virtuális könyvtárakat menedzselő holmit windowsxp alá..? Esetleg normális explorer-integrációval..?
-
tbs
addikt
Nem. Csak kukázom a ''hulladékokat'' (régi/döglött gépek) és ismét hosszútávú megoldásokat keresek. Amik esetleg egyszerűbbek.
Nemsoká jelentkezem egy kupac eladó, működő/javítható holmival. Olcsóér. Finomságok. (Pl. tekram scsi kártya, 2db bp6. Stb.) Na ebből lesz PS2, ha megnyugtató válaszokat kapok a kérdéseimre. A ''homecenter'' meg qrvanagyeufemizmus.
-
tbs
addikt
Kedveskéim!
Playstation2-ről valami jó topik itt a péhán nincs véletlenül..? Parci féle homecenter megoldáson gondolkodom (lsd. logout, ps3), csak ps2-vel. Nem érdekel a blueray... Dvd, divx, hálózat. -
tbs
addikt
Szerintem szigorúak vagytok. Én tökre megértem őt...

-
tbs
addikt
Megjött az E6600 és a 2G Geil 1000-es is. Lányommal kicseréltük a bp6-ot erre a cuccra. Kernelt kell forgatnom...
Éjszaka komplex livecds tesztek tekernek rajta. CPU: 2164-en, Ram: 400-on hajtva. ninja teteje 45°C környékén mocorog. Csak a tápventi megy még.
Jó lesz ez, látom. -
tbs
addikt
Ma megkaptam tts-től a ninját. Vga, alaplap, hűtő rendben, már csak a procira és a memóriára várok. Nincs kizárva, hogy vmelyik este bp6kiberhelő-majd-gépösszerakó dzsemborit csapunk a kislányommal...

-
tbs
addikt
No. Újpest - Budakalász, ma reggel, 7:45-8:10, azaz 25 perc. Visszafelé viccesebb lett volna; már ahogy láttam.

-
tbs
addikt
A sok Szentenrein járó.
Tesó bezzeg most nincs sehol. Ő az aknafedeleket is csukott szemmel kerülgeti oda-s-vissza... 
-
tbs
addikt
Emberek! Holnap reggek 9-re Budakalászra kell mennem. Újpestről. Milyen mostanában a Szentendrei kifelé reggelente..? Gázos, vagy haladós?
-
tbs
addikt
Ez ződség. Famunkára rengetegszer használtam már ilyeneket, kifejezetten hasznos és jó. Persze csavarbehajtáskor is jól jöhet: 150-200 facsavart kézzel kicsit necces...

Az én tippem: minél nagyobb feszültségű, legolcsóbb darab. Abból is kettőt venni egyszerre. Az egyik csak jó lesz mechanikailag, és lesz egy csomó tartalék akkud, meg pótalkatrészed, ha valami törik.
-
tbs
addikt
Most nemazé', de ki mondta, hogy a lowest price-ot keresem..? Best buy érdekelne maximum... Annak idején az X15AV árából 2 lowest price gép jött volna ki... Szerinted..?

Legyen csupasz, még ha drágább is. MVA megint egy olyan paraméter, amiért nem bomlok igazán...
Amúgy köszönöm a szakértést!
-
tbs
addikt
Ubazzz. Naná, hogy pár dolgot kifelejtettem az igényeim közül. Kukaegyszerű cucc kell, usb + hangszóró + egyép pikulák nélkül. Kar nélküli falrarögzítést is bírnia kell...
Nemkicsik az igények, ugye..?
Ha nincs más, akkor jólenneez. Nem értem ezt a tükröződős/színes dolgot. Az X15-ösöm nagyon qrvajó képű, és absz. nem veszélyes a tükröződése...
-
tbs
addikt
Öööö. Feljebb-lejjebb-másfelbontás. Ha meg nem volt mindig ilyen, akkor gondolkodj: mi változott? Gépben valami (akár táp)? Videokártya? Átraktad? Kikapcsoltad a fűtést? Mikortól ''látod''?
Lehet, hogy PICIT kontaktos a vga csatid. WD40 és tsai. (Nem az enyém, fújd nyugodtan...
) -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Táncsak nem fehér a háttér az editorban..?

-
tbs
addikt
A zindex megin' megörvendeztetett egy extrém linkkel. -> [link]
Marsu: te nem most végzel..?
De, de. Most végzel. Jó pihit..!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja.
-
tbs
addikt
Bobsys! Büszke vagyok rád!

Aktív témák
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)