Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Jo reggelt!
Valaki esetleg ha már itt járok emgkérdezem,nem megy miskolc felől,de gödöllőn át psetre vagy csepelre?Gödöllőről ha indul az sem baj,csak gödöllő és pest vagy csepelre nem fut be valamikor ma vagy holnap?Természetesen megjutalmazom!
Amugy mi ujság van erre?
-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nah akkor peterkeT neked mi is a jelszavad?

-
djtoomi
addikt
Hubazz,öcsém egy 2 literes kólát a vadiuj hangkarimra öntött ami itt volt az asztalomon,arra várva hogy beépitsem hiszen fél órája kaparintottam meg.Ha baja lessz az audigy 2 zs-nek,öcsémet bele fullasztom egy 2 literes kólába!

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
ÁÁÁÁÁ bazz,ez a nap is rosszul fog végződni,seed szerverbe be kéne állitanom két sata-s 160-as vinyót raidbe,de nincs meg rá a mani de van helyette eladó wlan gigabyte router,smc 108mbps-es pci wlan kari emg 54-es belkin wlan pci kari.Jut eszembe nektek enm kell vagy nincs vinyótok?

-
djtoomi
addikt
Jó reggelit mindenkinek.Ez a nap is jól indul,uj seed szervert béreltem,és 3mb-vel töltök.Arányjavitás a javából!

-
djtoomi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát midnen nap használom szinte,mert megszoktam.De mikor ténylegesen kell mert nem tudom hogy merre kell menni az havi 2-3 alkalom.
Amugy peterkeT:Én eddig egy sima PDA-t használtam,de azt eladtam és olcsobban emgvettem ezt a GPS-t.A PDA-m valami YAKUMO nem tom mennyi volt.
-
djtoomi
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Akkor rám mit mondasz?Én emgérdemelném?Tudom,tudom még messzevan,de pont kerácsonyra jönne ki.Ha jól számoltam.
Nem sokat vagyok közösségiben,szakmaiban valamivel többet,de közösségiben azért nem mert az elején észre sem vettem a fáradt gőzt.
De azóta itt is sokat vagyok,sőt mostanában inkább itt vagyok.Piac egyre ritkább,szakmai emg közösségi maradt.Nem egyenlő az arány.Most mondj rám valamit! 
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mármint hogy?

-
djtoomi
addikt
ó estéket!Visszatértem!

-
djtoomi
addikt
Jó éjt!Kidőltem,log out!Báj!Ha valaki vmit akar.Privi él!

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol az erdélyi magyarok topik?
Igen 4-es iskolába,emma barral kicsit átelemben szembe.Oviba pedig a lupeni utcába,farkas utcába,és a köteles 16-ban laktunk,pont ott ahol most a punctul van!fölöttünk emg capilnaék! 
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na onnan alig ismerek pár embert.Bár ott sio ismerek emberek.Mért nem gyergyóremetébeen,ott szinte mindenkit ismerek!
Mikor mész?Én is valamikor le akarom majd menni a nagyon közeli jöőben.Akár ha gondolod mehetnénk hárman is IQmontoyával.Bocsika de ez akkor is kihagyhatatlan volt mármint IQmontoya.

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hargita melyik részére fogsz járni majd?
Ott is vannak ismerösök.Lehet ismerem is! 
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jaj télleg de ciki.
Első 4-et vásárhelyen járttam akkor még scoala generalá numaru 4-esben,most már gimnaziul europaban.Na mindegy szal ott is volt heti 5 román óra és nézzed már 4 és fél év alatt kiment a fejemből totál. 
Basszus nem tudom a román betűk hol vannak,mondjuk english keyboard,magyar language,roman literaturá nu stiu unde este.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ÓÓÓÓÓ ez télleg jó!Amugy én két hét mulva megyek MV-re.Én 3 hónapos koromtól ott voltam egészen 10 éves koromig és minden évben 4-szer 5-ször vissza megyek ismerősökhöz.
REDeath:Lehet ismered őket:Szélyesék,Frundáék,Nagyék(mármint a radio gaga igazgatója,Nagy Istvánék fia,Szélyes Dani,Balázs.Szinte mindig meglátogatom őket!
Tirgu Mures este un foarte bună city.Nem jut eszembe románul hogy város!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Van egy fájl amit muszály megmutatnom nektek,főleg thrawnnak,hova tudnám feltölteni?

Az egész csak 2 mega!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Jut eszembe jó reggelit!!!

-
djtoomi
addikt
Na megyek én is.Jóéjt.

-
djtoomi
addikt
Mióta szűnt meg a chip rész???

-
djtoomi
addikt
Na jó reggelt mindenkinek!

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ő is eladó?Micsoda kiárusitás van pár utcával lejjebb.

[Szerkesztve] -
-
djtoomi
addikt
Uj avatart választottam!!!
Sztetek job bmint a régi oroszlány? -
djtoomi
addikt
Csello!
Nem tudtok valami fajin diákmunkát gödöllőn vagy pesten vagy a környéken?14-15éveseknek?Unom a burámat már itthon és kéne jo sok kess,uj vázra,hajtokarra ilyesmire de nincs több kessem hátha t tudtok segiteni!
Basszus ez a mai nap is szar volt alig tudtam valamit bringázni. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Muti képet!
Igen 4-es iskolába,emma barral kicsit átelemben szembe.Oviba pedig a lupeni utcába,farkas utcába,és a köteles 16-ban laktunk,pont ott ahol most a punctul van!fölöttünk emg capilnaék! 
!