Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Őstagságról jut eszembe... peterkeT merre jár mostanság?
Mert pár száz telejsértékű hozzászólás múlva szükségem lehet a bocis avatara, amit ő készített. Nekem viszont nincs meg.
(Jó tudom, most jönnek majd a mellékzöngék, hogy én úgysem kapok egyéni avatart, mert van 1 végleges meg olyan 2 részleges kitiltás a kartonomon.)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Nagysikerű OFF topikunk a végéhez közeledik.
Gondoltam megnyitom a 41. OFF TOPIK-ot
Nesztek, élvezzétek: [link]
ezt meg majd záródja egy moderátor úr
hehe
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Bázz, most jövök rá, hogy a pörkölt az én vagyok.
Naszóval, először azt írtam oda, hogy:
csapos2
De aztán rájöttem, hogy ezt még úgy fognád fel, hogy viccesnek találtam a marsunak írt válaszod. Pedig nem
Na ekkor szerkesztettem be eléje a sziát, mert ugye eredendően is csak egy üdvözlő poszt akart lenni.
Megnyugodott a kicsi szíved?
Máskülönben a fókabébi max akkor fekete, ha kilukdat a közelben egy tankerhajó.
Racecam: Ne aggódj nem értettük félre. Itt mindenki tudja, hogy az éjszaka nem jött össze nektek. Valami fejfájásról volt szó, ha igaz
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Tévedés

Nem mondom, hogy hűvös az irda, de legalább az északi oldala az épületnek. A déli oldalon már elolvadtak az emberek. Érezni a jellegzetes krematórium szagot.
Viszont a raktárba vezető út nem éppen rövid. Több 100 méter. Vagy végig a kifutópályán megyek, ami ugye beton és okádja a meleget, vagy keresztül a mezőn, de ott meg sok a bogár, meg a melegben gőzölög a dudva és a muhar és az iszonyú büdi.
No mindegy, leszivárgok, ennél már csak melegebb lesz úgyis. -
Vérboci
addikt
Már nyári szünet van?
-
Vérboci
addikt
gondolom tavasszal elvetette a varratmagot, a hirtelen jött melegtől hamar kivirágzott, most meg már meg is érett, ezért kell szedni
Amúgy tudtommal csak júliusban szokás
tbs: Mindent nem lehet felszívódóval varrni, csak a lágyabb részeket szokás. Bár mondjuk az én Qkim is felszívódóval varrták, pedig az csak ritkán lágy
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Régen láttam VladimirR-t. Merre jár?
na bázz, most kapom priviben, hogy az ártatlan kérdésemme, ami nem is tudom honnan jöt, belecsaptam valami lecsóba, amiről kiderült, hogy szar volt...
inkább töröljük ezt ha lehet
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
cipőkanállal kellett besegíteni
-
Vérboci
addikt
Hát hogy miért nem csináltatja meg valaki korábban, arra maximum elméleteket tudok gyártani. Ha kiskorban nem veszik észre, akkor ugye onnantól már azért a himbilimbit ritkábban látja a szülő, a felcseperedő gyereknek meg elég ciki lehet ilyesmiről beszélni valakivel. Aztán ha a szükség úgyhozza akkor erőt vesz magán.
Nem könnyű ám bekopogni az urológián, hogy csókolom baj van az eszközzel.
Mint mondottam, nekem nem volt eredendően ilyen problémám. Tulajdonképpen egy 10mm-es sávben részben elhalt, rugalmasságát vesztette a bőröm ott. Valahol középtájon, tehát nem igazán jött hátra a bürke.
Pont egy olyan időszakban történt, mikor a használatára nem nagyon volt szükség (előtte jól működött, hangsúlyozom). Aztán ugye új barátnő és bizony nem lehetett halogatni tovább. Egy szép napon nem jöttem melózni, hanem mentem az urológiára. Kaptam 2 hét múlva műtéti időpontot, oszt ennyi. Úgy emlékszem 2 hónapig még utána azért kerültem a meresztő helyzeteke
De 2003 októberében már üzembe helyeztük. -
Vérboci
addikt
Hát nekem is elég közli élményim vannak az ilyesmivel.
A cik írójával ellentétben nekem nem a műtét volt a legszörnyűbb. Bár valóban, a 10-15 db érzéstelenítő szúrás nem éppen okozo orgazmust.
Szóval nekem a legrosszabb pillanat- és egyben életem legfájdalmasabb pillanata - az volt, mikor a kötést estefelé le kellett róla szedni.
Felszívódó varratokat használtak amúgy. Szóval a varrat egy csomója átdolgozta magát a gézlapon, tehát mintha a gézlap oda lett volna varrva a csodához.
Olyan szinten fájt a leszedése, hogy még. Nem emlékszem mennyi idő lehetett, de kábé 1 órát biztos szöszöltem vele, mégsem ment. Aztán csengettek, jött a párom látogatóba. Na mondom, most már csak el kéne hagyni a fürdőszobát. Törölközőt összeteker, fogak közé összeszorít, Nem hirtelen rántással, de erős húzással megindtottam a gézlapot, és engedett. Átmászott a csomó.
Abban a pillanatban mindenféle színeket láttam a fájdalomtól, hatalamsat ordítottam, majd térdrerogytam. Üvöltöttem, mint egy csecsemő. Anyámék szedtek össze... 22 éves voltam ekkor. (2003). Csak nekem nem volt eredendően szűkületem, hanem úgy lett egyszercsak. nem is teljes, hanem egy úgynevezett ''rugalmatlan gyűrű'' képződött a bürkémből. Na ezt vágták ki, úgyhogy valamennyi maradt is
De őszinténszólva, rendkívül jó dolog, még ha mifelénk ez nem dívik is. Sokkal érzéketlenebb a makk, és ugye ennek megvannak az előnyei. Plusz be sem túrósodik a cucc
Ha gyerekem lesz, tuti megcsináltatom neki. -
Vérboci
addikt
MOndja már meg nekem valaki, hogy egy tervezőprogrammal megalkotott model rendereléséhez milyen erőforrást használ leginkább a számgép. Prockót, memcsit, vagy vga-t. (ha vga-t, akkor annak melyik részét, procit vagy memót).
-
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
mert azt akartad olvasni, azért.
Csapos az análszexel van ugyanígy. (Vagy az én vagyok?) -
Vérboci
addikt
Tegnap vettünk egy ilyet: [link]
Szerintetek fincsi lesz?
-
Vérboci
addikt
beszarás...
Ilyen még nem volt...
vagy 4 topikban tettem már fel ugyanazt a kérdést tegnap este óta, de sehol nem kaptam választ, sőt, rám sem bagóztak.
Megkérdezem azért itt is, bár az off ugye a kiégett kockák lelőhelye, akik már kiestek a pörgésből, ezért itt rontják a levegőt, meg gyűjtik a hozzászólást
így talán nem is tudnak segíteni, de próba cseresznye:
integrált VGA-s alaplapon töröm a búrám egy ismerősnek, AM2 prockó alá.
Tulajdonképpen ugye kétféle jöhet szóba, de közülük nem tudok választani.
MSI K9AGM2-FIH vagy Asus M2NPV-VM
A lapok egyes funkciói, a sallangok nem érdekelnek, tulajdonképpen csak az kérdés, hogy melyik integrált vga erősebb, szebb, jobb.
A Radeon Xpress 1250 vagy a GeForce 6150.
A helyzet az, hogy a jelenlegi gépben egy agp-s radeon 9550 van, de mivel ésszerű váltást csak pci-e-s lappal tudunk megvalósítani, így az ugrott. Új vga-ra viszont most nem tellik, ezért olyan integrált kéne, ami az elérhető legjobb.
Nos, melyik az? -
Vérboci
addikt
na most mondja valaki, hogy nincs morális válság...
már a modik is egymásnak mennek.
Holnap meg címlapon hozza majd a blikk, hogy 7 moderátor erőszakolt meg egy újonc fórumozót, mert az felesleges topikot nyitott. -
Vérboci
addikt
nyugat felől iszonyú színű felhőzet közelít. Jó lenne már egy kis igazi csimm-bumm, rég volt olyan errefelé. Csak aztán hamar álljon is odébb, hogy az asszonyság meg ne ázzon munkából hazajövet.
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
megoldódni megoldódott...
Az már más kérdés, hogy oltári mákom volt. Ugyanis elaludtam. A 6 órási busszal kellett volna bemennem és ugye 8-kor lett volna a tárgyalás. Namost én negyed nyolckor keltem fel, busz meg 6:55-kor volt utoljára. Tehát életemben először taxival mentem melózni. De csak fél kilencre értem be. Viszont nem hiányoztam senkinek, mert rám csak később került sor (9-felé), először a beszerzés tárgyalt. -
Vérboci
addikt
Pár perce 3, hajókürthöz hasonló, hihetetlen hangerejű dudálást lehetett hallani itt a lakótelepen. Nem kamion volt, azé nem ilyen. Egyből egy óceánjáró jutott eszembe róla.
Most meg zsinórba mennek a mentők meg a tűzoltók. Lehet hogy elsüllyedt a hajó? -
Vérboci
addikt
dobpergés halladszódott ki az off topikból...
...és mivel dobpergés mindig különleges személyek érkezését jelzi, ezért megjöttem én
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
nem történik velem semmi sem. Élem a középvezetők hétköznapkjait. AZ utóbbi időben besűrűsödtek a problémák, minta tejfel, ezért is nem voltam.
Hiába nagy cég a mienk ([link]) akkor is képesek vagyunk bolhából elefántot csinálnyi, oszt csak a gond van az elefántokkal.
De lekopogom, tegnap pontot tettem egy nagyonm fontos i-re.
Eztán kicsit visszazökkenek. Részleteket az öüzleti titok miett ugye nem mondhatnók
na majd holnap, mert elkezdett forogni a szoba........................
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Bazz, most eszmáélek. 5 óra múlva kelek, és nem kis céggel kellene szerződést kötnöm 8-tól. Szerintetek másnapos leszek 2 littyó saját* bor után? (fröccsbven fogyasztottam el)
*saját: Apósjelöltem szőlője, de akítvan rész t veszek a szüretben és a szőlőgondozásban, valamint a borfogyasztásban főleg.-
Nem mellékesen jegyzem meg, hoyg bebaszva sokkal keszekuszábbak a billenytyűk -
Vérboci
addikt
A mai este (kissé hosszú) mottója:
Szeretnék álmodni egy szebb holnapot,
melyet szebbnek láthatok.
Óóó, szeretném, ha másképp élhetnénk,
Ha egymásra nyíltan nézhetnénk.
Erre vágyom rég,
Ezért mindent megtennék!
Erre vágyom rég,
Óóóóó....
Mondd hol van a szó,
ami elmondaná,
amit érzek belül,
miért hajt a vágy!
Mondd hol van a szó,
amit nem mondta el,
amit érzek belül,
egy egyszerű, tiszta, őszinte szó!
Szeretném, azt hinni, hogy csodák vannak még,
A szívekben felolvad a jég.
Óóó, szeretném, ha nem lenne hazugság,
ha egymáshoz nyíltan szólhatnánk!
Erre vágyom rég,
Ezért mindent megtennék!
Erre vágyom rég
Óóóóó....
Mondd hol van a szó,
ami elmondaná,
amit érzek belül,
miért hajt a vágy!
Mondd hol van a szó,
amit nem mondtam el,
amit érzek belül,
egy egyszerű, tiszta, őszinte szó!
(Pokolgép: Hol van a szó [link])
Mielőtt valaki megkérdezné, mint Racecam, igen van netem itthon, mert befizettem Vodafone HSDPA-ra.
beboroztam bazzeg mint állat. Jóccakát. (közben kinyírtam egy boigarat) -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jelentem nem vagyok a mezőn, itt vagyok a negyediken a panelben.
-
Vérboci
addikt
Nna, gondoltam benézek a PH-ra meg az OFF-ba, erre pont most nincs itt senki.
Csak be akartam jelentkezni innen Prága mellől, Kladno-ból, a szálloda wifijéről.
Megint kiküldetés... Lassan jobban ismerem Prágát, mint Győrt.
Viszont itt legalábblehet inni Krusovice sört. Parci is kedveli. Vinnék is neki, ha ismerném, de nem ösmérem.
Lassan megyek csicsikázni. Álomra hajtom fejem itt, a Kisvakond hazájában, oszt holnap húzok haza magyarhonba. Jó éjt mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Escape from Tarkov
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na ekkor szerkesztettem be eléje a sziát, mert ugye eredendően is csak egy üdvözlő poszt akart lenni.

![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/r%F3ka-h%E1ny%E1s/vomit-smiley-001.gif)