Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Dobok vmi komolyabb témát, hátha van rá vevő:
Voltam ugye Erdélyben, és hát az első dolog az volt, hogy bereltünk autót. Nem tudom honnan, de anyum megtudta, el is kezdődött a morgás, hogy felelőtlenség, és egyéb.
Kifakadtam, utóbbi időben elég sok dolog összejött. Elmúltam 18, de péntek-szombat tízkor itthon kéne lennem. Erre mondta, hogy nem szólok semmit, elmegyek itthoról, akkor ez van. Az lenne a minimum, hogy szóljak. Aztán ismét az autóbérlés. Senkinek nem volt baja, semmi balhé nem volt. Nem volt gyorshajtás. Mégis van enyhe lecseszés. 10-15perc mindenki benyögi az elmúlt időben esett sérelmeit, és egyre inkább azt éreztem, hogy neki is igaza van valahol. Én úgy érzem túlságosan félt, ő úgy érzi nagyon merész vagyok. Szerintem már elég idős vagyok, sok mindent megéltem már, ő úgy látja, hogy még fiatal vagyok, és még mindig óvni kell. Nem tudom, taĺan többet kéne nyitnom itthon, többmindent elmondani. OK, hogy így tizenévesen az ember sok olyan dolgot csinál, amit aztán elkussol, de mégicsak a szüleim, és akármivan, hozzájuk talán mindig fordulhatok.
Hmm.. Talán kicsit csöpögős lett a vége. Mind1. Legalább kiírtam magamból. Köszi, hogy meghallgattál.
Aktív témák
Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest