Hirdetés

Aktív témák

• alitak

senior tag

Dobok vmi komolyabb témát, hátha van rá vevő:
    Voltam ugye Erdélyben, és hát az első dolog az volt, hogy bereltünk autót. Nem tudom honnan, de anyum megtudta, el is kezdődött a morgás, hogy felelőtlenség, és egyéb.
    Kifakadtam, utóbbi időben elég sok dolog összejött. Elmúltam 18, de péntek-szombat tízkor itthon kéne lennem. Erre mondta, hogy nem szólok semmit, elmegyek itthoról, akkor ez van. Az lenne a minimum, hogy szóljak. Aztán ismét az autóbérlés. Senkinek nem volt baja, semmi balhé nem volt. Nem volt gyorshajtás. Mégis van enyhe lecseszés. 10-15perc mindenki benyögi az elmúlt időben esett sérelmeit, és egyre inkább azt éreztem, hogy neki is igaza van valahol. Én úgy érzem túlságosan félt, ő úgy érzi nagyon merész vagyok. Szerintem már elég idős vagyok, sok mindent megéltem már, ő úgy látja, hogy még fiatal vagyok, és még mindig óvni kell. Nem tudom, taĺan többet kéne nyitnom itthon, többmindent elmondani. OK, hogy így tizenévesen az ember sok olyan dolgot csinál, amit aztán elkussol, de mégicsak a szüleim, és akármivan, hozzájuk talán mindig fordulhatok.
    Hmm.. Talán kicsit csöpögős lett a vége. Mind1. Legalább kiírtam magamból. Köszi, hogy meghallgattál.

Aktív témák