Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Dobok vmi komolyabb témát, hátha van rá vevő:
Voltam ugye Erdélyben, és hát az első dolog az volt, hogy bereltünk autót. Nem tudom honnan, de anyum megtudta, el is kezdődött a morgás, hogy felelőtlenség, és egyéb.
Kifakadtam, utóbbi időben elég sok dolog összejött. Elmúltam 18, de péntek-szombat tízkor itthon kéne lennem. Erre mondta, hogy nem szólok semmit, elmegyek itthoról, akkor ez van. Az lenne a minimum, hogy szóljak. Aztán ismét az autóbérlés. Senkinek nem volt baja, semmi balhé nem volt. Nem volt gyorshajtás. Mégis van enyhe lecseszés. 10-15perc mindenki benyögi az elmúlt időben esett sérelmeit, és egyre inkább azt éreztem, hogy neki is igaza van valahol. Én úgy érzem túlságosan félt, ő úgy érzi nagyon merész vagyok. Szerintem már elég idős vagyok, sok mindent megéltem már, ő úgy látja, hogy még fiatal vagyok, és még mindig óvni kell. Nem tudom, taĺan többet kéne nyitnom itthon, többmindent elmondani. OK, hogy így tizenévesen az ember sok olyan dolgot csinál, amit aztán elkussol, de mégicsak a szüleim, és akármivan, hozzájuk talán mindig fordulhatok.
Hmm.. Talán kicsit csöpögős lett a vége. Mind1. Legalább kiírtam magamból. Köszi, hogy meghallgattál.
Aktív témák
- Óra topik
- World of Warships
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest