Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Az én javaslatom, üljetek le beszéljétek meg, a szüleid mit szeretnélnek, és te mit szeretnél. Keressetek kompromisszumot. Eleinte valszeg neked kell majd többet engedned, de viszonylag rövid idő alatt meg fog váltzoni a te javadra. (Nekem annno bevált. Asszem 3-4 hónap alatt elértem a teljes korlátlanságot, úgy, hogy senkit nem bántottam meg, belátták, hogy akkora hülyeséget nem csinálok, hogy bajom legyen belőle.) Természetesen nem tudtak mindenről, de amit úgy éreztem megtudhatnak, azt inkább én vázoltam, igaz kicsit finomítottam rajta. (''Á nem volt az 10 sör, csak 3.'')
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest