Hirdetés
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Focal vestia 3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest