- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest