Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Aktív témák
-
Speed®
titán
Ha ez az enyémre lett válasz, én nem beszéltem porba alázásról

Csak rongyosra verésről
De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.
Egyébként nemtudom hogy voltál-e ''feljebb'' az 1.7es Celeronodnál, de azért odáig sem lehetett kijelenteni, hogy mindig az Intel volt a No.1. Szerencsére akadtak nekünk anno SlotA Athlonok, aztán ThunderBirdik amik a kezdeti P4eket is elpicsázták, majd voltak a kedvező árú Bartonok, a sokáig űberelhetetlen A64ekről nem is beszélve. Az A64re Intel bácsi komoly válasza csak a D8/9xx sorozattal jött meg. A tőkeerősebb mivoltából fakadó gyorsabb fejlesztési ütem eredménye a C2D, hosszú ideje veretlenül. Ne felejtsük el, Inteléké a CPUpiac ~75%a. Ezzel a macival pofozkodik az AMD.
Nekem ezért valahogy mindig is szimpatikusabbak voltak a zöldek
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.