Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Csak nem tudom, h miert gondoltad, h nem olvassuk el...
Ha mar kitudjahanyszavas hsz-t gepeltem be s irtam at 2x, h ertheto legyen, akkor az a minimum, h elolvasom, szerintem
Autos temaval kapcsolatban meg tenyleg idegesito, mikor kis hajszarito nagysagu es teljesitmenyu gepekbol tapossak ki a maximumot az emberek, ezzel oruletbe kergetve autos tarsaikat... Ha vki menni akar, akkor vegyen mar autot (ne mondja senki, h hasznaltan nem lehet olcson venni min. 100-120 lovas szemelygepjarmuveket, tudom, h ezek tobbet is esznek, de akarunk haladni vagy nem???), ne hajszaritot vagy funyirot 4 kerekkel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest