Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Juhú!
Hogy én mindíg rátalálok a cigányozós topikokra. Felesleges vitatkozni. Aki szereti a cigányokat az költözzön melléjük éljen velük, barátkozzanak össze. Arra megkérek mindenkit, hogy ne is próbáljon semmit belemagyarázni ebbe az egész cigánysági kérdésbe. Akik ''nem szeretik'' őket, azoknak nyilván jó okuk van rá. Erre mindíg jön valaki, aki ''nagyonokos'' és valalmi kultúr maszlaggal terel. A szavak lovaglása, amúgy sem jó vitaalap. Szerintem. /*Erről eszembe jut a rokkant -- > sérült --> segítséggel élő marhaság.*/ Én meg ezentúl elvárom, hogy a fekete bőrű emberek, ''nagy fehér Istennek'' szólítsanak, mert engem a fehér, meg a gádzsó meg a magyar sért. bahh. ettől mindíg fel megy a pumpa. /*Eszembe is jutott a south park 11/3-as része. Aki látta tudja miről szól*/
Aktív témák
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest