- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Juhú!
Hogy én mindíg rátalálok a cigányozós topikokra. Felesleges vitatkozni. Aki szereti a cigányokat az költözzön melléjük éljen velük, barátkozzanak össze. Arra megkérek mindenkit, hogy ne is próbáljon semmit belemagyarázni ebbe az egész cigánysági kérdésbe. Akik ''nem szeretik'' őket, azoknak nyilván jó okuk van rá. Erre mindíg jön valaki, aki ''nagyonokos'' és valalmi kultúr maszlaggal terel. A szavak lovaglása, amúgy sem jó vitaalap. Szerintem. /*Erről eszembe jut a rokkant -- > sérült --> segítséggel élő marhaság.*/ Én meg ezentúl elvárom, hogy a fekete bőrű emberek, ''nagy fehér Istennek'' szólítsanak, mert engem a fehér, meg a gádzsó meg a magyar sért. bahh. ettől mindíg fel megy a pumpa. /*Eszembe is jutott a south park 11/3-as része. Aki látta tudja miről szól*/
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Mini-ITX
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest