Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
Akkor válaszolok ide, de már néztem a digitgépes totyikban is. Ez sima bridge gép, slr-like, ilyen van nekemis. Az a jó benne, hogy ettől profi fotósnak nézik az embert
, nameg nagyon kis csini képeket csinál. Tükörrefiset akkor éri meg igazán venni, ha még van 2-3* annyi pénzed az obikra, mint amennyibe a gép került. Szvsz ''kezdő'' illetve a fotózásban nem túl mélyen elmerülni kívánóknak sokkal érdemes egy jobb kompaktot vásárolni. Az s5600 sztem nagyon jó választás, mióta én vettem egy 20-ast csökkent az ára, és az xd kártyák is olcsóbbak lettek. Egyedül a makrója kissé gyenge, de ezt előtétlencsékkel orvosolhatod, olyan 7-8k körül már kaphaók jó darabok. Sztem még így is nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik a masina.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nameg nagyon kis csini képeket csinál. Tükörrefiset akkor éri meg igazán venni, ha még van 2-3* annyi pénzed az obikra, mint amennyibe a gép került. Szvsz ''kezdő'' illetve a fotózásban nem túl mélyen elmerülni kívánóknak sokkal érdemes egy jobb kompaktot vásárolni. Az s5600 sztem nagyon jó választás, mióta én vettem egy 20-ast csökkent az ára, és az xd kártyák is olcsóbbak lettek. Egyedül a makrója kissé gyenge, de ezt előtétlencsékkel orvosolhatod, olyan 7-8k körül már kaphaók jó darabok. Sztem még így is nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik a masina.