- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mondtam már, h. utálom a hülyéket?

Békésen Opera Miniztem a mobilomon hazafelé kora este a HÉV-en, félúton leült mellém egy ... alak. Kért tőlem 30 Ft-ot, amit én nem adtam meg neki, mert nem is volt apróm és nem is akartam neki adni.
Ültünk tovább egymás mellett, erre az egyszer csak felállt és elkezdett imádkozni. Mint utóbb kiderült, a jegykezelőgéphez.
Nem figyeltem rá, majd eljött a leszállás ideje. Én, nem belegondolva, mekkora probléma lehet ebből, nekidőltem a jegykezelőgépnek, mikor az imádkozott ahhoz.
Mielőtt megáll a HÉV, az odalép mellém és megszólít:
''Minek dőlsz rá istenre?'', majd ököllel arconvág.
Mondom neki: ''Mi van? Álljál már le! Nem dőltem semmilyen istennek!''
Válasz: ''Minek képzeled magad? Mit menősködsz?'' -közben kaptam mégegy öklöst, lerepült a szemüvegem.
Rájöttem, h. minél hamarabb lépnem kell, mert nem egyenlőek az erőviszonyok -szerencsére befutottunk a végállomásra és a HÉV megállt, nyíltak az ajtók.
Még valamit mormogott, meg megütött mégegyszer, de leugrottam a HÉV-ről és otthagytam.
Szóval ennyi: utálom a hülyéket...
Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest