Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Mondtam már, h. utálom a hülyéket?

Békésen Opera Miniztem a mobilomon hazafelé kora este a HÉV-en, félúton leült mellém egy ... alak. Kért tőlem 30 Ft-ot, amit én nem adtam meg neki, mert nem is volt apróm és nem is akartam neki adni.
Ültünk tovább egymás mellett, erre az egyszer csak felállt és elkezdett imádkozni. Mint utóbb kiderült, a jegykezelőgéphez.
Nem figyeltem rá, majd eljött a leszállás ideje. Én, nem belegondolva, mekkora probléma lehet ebből, nekidőltem a jegykezelőgépnek, mikor az imádkozott ahhoz.
Mielőtt megáll a HÉV, az odalép mellém és megszólít:
''Minek dőlsz rá istenre?'', majd ököllel arconvág.
Mondom neki: ''Mi van? Álljál már le! Nem dőltem semmilyen istennek!''
Válasz: ''Minek képzeled magad? Mit menősködsz?'' -közben kaptam mégegy öklöst, lerepült a szemüvegem.
Rájöttem, h. minél hamarabb lépnem kell, mert nem egyenlőek az erőviszonyok -szerencsére befutottunk a végállomásra és a HÉV megállt, nyíltak az ajtók.
Még valamit mormogott, meg megütött mégegyszer, de leugrottam a HÉV-ről és otthagytam.
Szóval ennyi: utálom a hülyéket...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest