- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mondtam már, h. utálom a hülyéket?

Békésen Opera Miniztem a mobilomon hazafelé kora este a HÉV-en, félúton leült mellém egy ... alak. Kért tőlem 30 Ft-ot, amit én nem adtam meg neki, mert nem is volt apróm és nem is akartam neki adni.
Ültünk tovább egymás mellett, erre az egyszer csak felállt és elkezdett imádkozni. Mint utóbb kiderült, a jegykezelőgéphez.
Nem figyeltem rá, majd eljött a leszállás ideje. Én, nem belegondolva, mekkora probléma lehet ebből, nekidőltem a jegykezelőgépnek, mikor az imádkozott ahhoz.
Mielőtt megáll a HÉV, az odalép mellém és megszólít:
''Minek dőlsz rá istenre?'', majd ököllel arconvág.
Mondom neki: ''Mi van? Álljál már le! Nem dőltem semmilyen istennek!''
Válasz: ''Minek képzeled magad? Mit menősködsz?'' -közben kaptam mégegy öklöst, lerepült a szemüvegem.
Rájöttem, h. minél hamarabb lépnem kell, mert nem egyenlőek az erőviszonyok -szerencsére befutottunk a végállomásra és a HÉV megállt, nyíltak az ajtók.
Még valamit mormogott, meg megütött mégegyszer, de leugrottam a HÉV-ről és otthagytam.
Szóval ennyi: utálom a hülyéket...
Aktív témák
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest