Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen ''emberek'' (vagy nem is tudom minek nevezzem az ilyet), szabadon mászkálnak az utcán.
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.
Én is keveredtem már olyan helyzetbe, hogy beígért egy pár srác egy-két fülest. Sőt az egyiknek már ökölben volt a keze. De nem ijedtem meg, hanem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Így jobbnak látták, ha békén hagynak, és odébbálltak. Persze a feszkót nem én kezdtem. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt egy tökös öklössel el lehet rendezni.

Amúgy sajnos vannak ilyen hülyék...
Sokkoló vásárlásán már én is gondolkoztam.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Atomot nekik....

-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezentúl elkisérjelek?

-
Whaskes
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
vazz.... mértnem csaptad le?....
vagy mondtad neki hogy hagyd abba mert kibanolak a mátrixból! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem az első ütés után meglepődtem volna a sokktól , de másodjára már biztos vissza csaptam volna . Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is tudom , hogy kezelném ha hasonló történne velem. Lehet teljesen le blokkolnék
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy ismerősömmel kisértetiesen hasonló történt, de ő az első őt ért sérelem után oldalba bökte egy sokkolóval: ''Isten nem ver bottal bazmeg'' szöveg kíséretében, és leszállt, mondanom sem kell, hogy a kocsi utasai súlyos egyetértéssel helyeselték a dolgot, bár ültek tovább az imádkozósáska következő önkéntes áldozataiként. Bár sejtem hogy a gyökér jó ideig még fekve imádkozott...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért nem bannoltad?
Egyébként velem is történt már ilyesmi. Ez főleg akkor szokott történni amikor egy ''kisebbségi csoport'' mellett/előtt haladok el. Rendre megszólítanak, pedig direkt nem nézek még rájuk sem. Szerencsére verekedésbe még nem keveredtem velük. 
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az első csapás után, miért nem raktad ki a szemben levő ülésre a 30Ft-ot és kezdtél el imádkozni hozzájuk?

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hú, ez durva lehetett...
Ráadásul sosem tudni vannak-e még ott cimborái az ilyen taplóknak 
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)