Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az milyen hogy éjszaka az önkéntelen kézmozgásoknál hallom amint az eredeti, és a beültetett csont ropog egymáson? Nekem mondjuk q szar, de a hozzá társuló éles fájás ami még fűszerezi a dolgot. Bár kétségtelenül jobb, mint tegnap, de azért az éjszaka még nem alvással fog telni főleg. Nemtom mikor aludtam ki magam jól, de nem mostanában volt. Egy kőkemény vasárnap lenne hivatott ezt kompenzálni, de egy ilyen izével a kezemben...nem túl esélyes. Élveztem ma a melót marhára ám. De azért vagy 150 ügyfelet megintrjúvoltam arról, hogy milyen a vezetékes vonal minősége. Négykor már az agyam eldurrant, de próbáltam olyan hangot erőltetni, mint az elsőnél.
Egyszóval a picsába!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest