- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az milyen hogy éjszaka az önkéntelen kézmozgásoknál hallom amint az eredeti, és a beültetett csont ropog egymáson? Nekem mondjuk q szar, de a hozzá társuló éles fájás ami még fűszerezi a dolgot. Bár kétségtelenül jobb, mint tegnap, de azért az éjszaka még nem alvással fog telni főleg. Nemtom mikor aludtam ki magam jól, de nem mostanában volt. Egy kőkemény vasárnap lenne hivatott ezt kompenzálni, de egy ilyen izével a kezemben...nem túl esélyes. Élveztem ma a melót marhára ám. De azért vagy 150 ügyfelet megintrjúvoltam arról, hogy milyen a vezetékes vonal minősége. Négykor már az agyam eldurrant, de próbáltam olyan hangot erőltetni, mint az elsőnél.
Egyszóval a picsába!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs