Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az milyen hogy éjszaka az önkéntelen kézmozgásoknál hallom amint az eredeti, és a beültetett csont ropog egymáson? Nekem mondjuk q szar, de a hozzá társuló éles fájás ami még fűszerezi a dolgot. Bár kétségtelenül jobb, mint tegnap, de azért az éjszaka még nem alvással fog telni főleg. Nemtom mikor aludtam ki magam jól, de nem mostanában volt. Egy kőkemény vasárnap lenne hivatott ezt kompenzálni, de egy ilyen izével a kezemben...nem túl esélyes. Élveztem ma a melót marhára ám. De azért vagy 150 ügyfelet megintrjúvoltam arról, hogy milyen a vezetékes vonal minősége. Négykor már az agyam eldurrant, de próbáltam olyan hangot erőltetni, mint az elsőnél.
Egyszóval a picsába!
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest