Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
empíria rulez... felerősíted egy rúdra a tükröt, belenézel, és az ujjadat addig közelíted felé, amígy épp át nem fordul a kép/ki nem tölti az ujjad képe a tükröt. persze az optikai tengely mentén mozgasd atz ujjad. no ott lesz a fókusz.
lámplával is lehet, addig mozgatod a (pontszerű fényforrásnak tekinthető) lámpát előtte, míg a fény egy csóvában nem jön belőle. úgyis erre akarod használni.
(nem tudom, én vagyok túl gyakorlatias, vagy mások szoktak el tőle? nagy élettapasztalattal rendelkező kollégámnak is nemegyszer kell gyakorlati segítséget adni szakmai dolgokban, mert mindent túlbonyolít.)
amúgy ha nagyon számolgatni akarsz, arra is van megoldás... de ennél egyszerűbb a fenti módszer.
Aktív témák
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest