Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
empíria rulez... felerősíted egy rúdra a tükröt, belenézel, és az ujjadat addig közelíted felé, amígy épp át nem fordul a kép/ki nem tölti az ujjad képe a tükröt. persze az optikai tengely mentén mozgasd atz ujjad. no ott lesz a fókusz.
lámplával is lehet, addig mozgatod a (pontszerű fényforrásnak tekinthető) lámpát előtte, míg a fény egy csóvában nem jön belőle. úgyis erre akarod használni.
(nem tudom, én vagyok túl gyakorlatias, vagy mások szoktak el tőle? nagy élettapasztalattal rendelkező kollégámnak is nemegyszer kell gyakorlati segítséget adni szakmai dolgokban, mert mindent túlbonyolít.)
amúgy ha nagyon számolgatni akarsz, arra is van megoldás... de ennél egyszerűbb a fenti módszer.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest