Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Irodalmi egy percesem. Csak úgy ide is beteszem. Ezt a hangomat szeretem a legjobban.
Oh, ha mindig ennyire ''szédült'' lennék, belehalnék a fájdalomba.
''Elkészítettem művészetem jelképét. Egy fehér gólya fekete szárnytollából töltőtollat alkottam. A toll kb. olyan hosszú, mint az alkarom. Fogni és írni vele különös érzés. A múlt és a jelen, a szabadság és a rabság, a költészet és a valóság együtt egy eszköz által megjelenítve.
Ez a toll még nyáron az eget szelte, a gazdája magasról tekintett a földre, és szabad volt. A gólya elpusztult, agyonütötte az áram, a tetemét széttépte egy kóbor eb, csak tollai maradtak szétszórva a földön. Sokat elvitt belőlük a szél, mire megtaláltam őket, szomorú emlékeit egy madárnak. A legnagyobb tollat hoztam el, egyet a szárnytollak közül. Mikor siettem vele haza, a kezemben tartva őt körbe táncolta a levegő, és néhány percre átéreztem, milyen is lehetett számára a repülés.
Egy toll a föld rabjának. Szép ajándék.''
Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oh, ha mindig ennyire ''szédült'' lennék, belehalnék a fájdalomba.