- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na ez visz mindent, ilyen vihart már vagy 7-8 éve nem láttam, kb 150-200méter magasan látni ahogy a fejem fölött ilyen alacsonyan keletkeznek a felhők, a levegő egy merő porréteg, a látótávolság kb 1000m, és ha dél felé nézek, akkor az égbolt 1/4-e verőfényes derült kék, mintha semmi nem lenne, de egy éles vágással olyan szürke-fehér-zöld-bordó szélű fergete halad arrafelé, hogy elképeszető. És szakad!!! JA, és már jégeső!
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!
Kinéztem a kulcslyukon, a szembelévő ház kb 40 méterre van, és nem látni az esőtől, mintha köd lenne. Hát besírok komolyan...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindjárt hozok be viszkihez egy marékkal. Na, redőnyt leengedtem, és asszem a város megszünt létezni egy pillanat alatt csak a riasztókat hallani, nagyon durván veri az ablakpárkányt..Eszméletlen vihar, bazzeeeg, diónyi jég esik folyamatosan.. áááá!! 5centi vastag jégréteg az erkélyen... 7-8... áh, életemben nem láttam még ilyen durva vihart!!