Hirdetés

Aktív témák

• piqla
    őstag

Harmadszor már nem lopna, igaz? :DDD

Nem értem különben, miért kell az erőszakra erőszakkal válaszolni. Kezdjük ott, hogy egyetemes értékrend nincs. Ergo a többség ítél, innen kezdve önkényesen, ezért talán nem is kéne ilyen irreverzibilis döntéseket hozni. Aki képtelen megfelelni a társadalmi normáknak, annak nem kell itt élnie, ennyi. Régen ez frankón müködött, száműzték, törvényen kivül helyezték. Viszlát.
    Az hogy mi jó és rossz, szubjektív dolog. Hadd alakítsa ki minden közösség ezt magának, egy dolgot kéne meghagyni egyetemesen a szabad távozás jogát. Mindenki ott él, ahol szeretne és befogadják. Ha vlki veszélyes a társadalomra, akkor ki kell dobni egy szigetre, aztán oldja meg maga. Ennyi. Szerintem.

Mert igy 2006-ban az eroszakot altalaban csak a meg kemenyebb eroszak tudja megallitani...
    Belevagnak egy kest a bal labadba, akkor mondod neki, hogy ''Figyelj srac, szerintem nem cselekedtel helyesen, gyere, uljunk le egy pofa sorre es beszeljuk meg, hogy miert vagtad bele ezt a 15 centis penget a labamba'' ? De ha mondjuk elovenned a szamurajkardod es lenyisszantanad a ket labat, abbol ertene ;]
    Na jo, ez igy kicsit talan fantasy.

De hogy a hozzaszolasodra is reagaljak normalisan: manapsag te hol latsz olyat, hogy a beilleszkedni keptelen egyen/csoport elhagyja a helyet, ahova nem tud beilleszkedni? Hol latsz te olyat, hogy kirakjuk oket egy szigetre? (Nem, nem szo szerinte ertem.)

Sehol... Ha egy bizonyos csoportot nem tud befogadni, toleralni egy tarsadalom, akkor a kisebbsegben levo csoportosulas azonnal megy az ombudsmanhoz, hogy marpedig itt rasszistak/antiszemitak/akarmik vannak es ok ANNYIRA akarjak, hogy szeressek oket.
    Na megyek, mert munkat kell keresnem a nyarra :F

Aktív témák