- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Arra gondolsz, hogy pl: ülsz a Tv előtt, és mozgatod a lábad? Vagy ülsz a suliban a padban, és játszol az ujjaiddal?
Nekem is van ilyen, családi Tv-zés, és úgy belemerülök a lábam mozgatásába, hogy észre sem veszem, de nem is érzem. Rámszólnak, de aztán 10 mp és kezdem előröl. Mégis mit mondtak, hogy mi okozhatja, vagy milyen bajod lehet ebből? Mert én több éve ilyen vagyok, és semmi bajom nem származik belőle. Szvsz több bennem a napi energia mint másokban és így nyomom ki magamból.
Tanács: Menj el esténként úszni, pl 1-1,5 km-t, aztán egy hét rendszeresség után nézd meg, hogy még mindíg vannak-e ilyen tüneteid. Ennyit megtudsz tenni magadért nem?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs