Hirdetés
Aktív témák
-
Shim
őstag
én benne vagyok egy flameben erről a témáról írtam anno esszét, és igazad van abban h ezen nem érdemes vitázni, vki így gondolja, vki meg másképp...
azért elmondom a véleményem jó? csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól
cracker progikat tör fel ld razor1911, deviance csapatok
hackerek meg két (ill három) táborra bonthatók, fehér-, fekete- és (szürke-)kalaposok.
no a feketék a rosszfiúk, oldalakat törnek fel, hitelkártya adatokat szereznek meg, stb
a fehérek meg biztonsági szakértőként dolgoznak, kérésre törnek fel oldalakat, hogy megtaláják a hibalehetőségeket.
a szürkék meg nem megbízásból, csak ilyen-olyan okokból, de nem rosszindulatból törnek fel oldalakat, hogy megtalálják a hibát, amit megosztanak a webmasterrel, rendszergizdával (aminek az a vége általában, hogy felháborodott válaszleveleket kapnak, h ''hogy mertél betörni te kis suttyó, ez a rendszer tökéletes )
szerk:
escie, sianis: ezt az oldalt én is felhasználtam a munkámban, A katedrális és a bazár tényleg jó kis mű
[Szerkesztve]Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest