Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem értelek
Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....