A salit én az alábbiak szerint követtem el (mivel ezen összetevők álltak rendelkezésre, meg mert ezek a kedvenceim):
- 1 db szép nagy kaliforniai paprika
- 5 db kb 5cm átmérő körüli paradicsom
- 1 db jó 25-30cm-es kigyóuborka
- 250gr fetasajt most kisérleti jellegel füstölt fetát próbáltam
- 1-2 apróra darabolt fokhagyma, mert ezt még fagylathoz is eszek.
- Olivabogyó (ebből általában egy hosszúkás üvegnyi kb 140gr került bele, mert
ezt is nagyon szeretem)
- oregánó, olivaolaj mennyisége izlés szerint.
Nagyjából minden olyan 1*1*0,5cm-re darabolok (a parit ha nagyon puha akkor kicsit nagyobbra, mert nem pürét szeretnék enni), a sajtot kb 1cm élhosszúságú kocekákra darabolom, az összetevők szépen sorjában kerülnek bele a saláta tárolására kiszemelt tálba, ha mindenki bent van akkor, beleöntöm a lecsepegtetett olivabogyót, megszórom oregánóval, fokhagymával, leöntöm egy kis olivaolajjal és összeforgatom.
Utolsó lépésként repül befelé pár órára pihenni a hűtőbe.
Ez az adag általában 2 vacsit bír ki nálam, meg egy délutánni nassolást.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....