- bambano: Bambanő háza tája
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot emberek!
Többhetes kihagyás után újra kérdezni szeretnék valamit (aztán megint nem leszek egy jódarabig, ígérem).
Szal az a helyzet, hogy kellene nekem valami, és nem tudom, hogy hol lehet olyat kapni, hátha van valami pesti, aki tudja.
Szal mi kell nekem: új jeles LADA-s téli kabát
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki? 
Szal minden segítséget megköszönnék!
Üdv: Balu
Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki?