Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot emberek!
Többhetes kihagyás után újra kérdezni szeretnék valamit (aztán megint nem leszek egy jódarabig, ígérem).
Szal az a helyzet, hogy kellene nekem valami, és nem tudom, hogy hol lehet olyat kapni, hátha van valami pesti, aki tudja.
Szal mi kell nekem: új jeles LADA-s téli kabát
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki? 
Szal minden segítséget megköszönnék!
Üdv: Balu
Aktív témák
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki?