Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Bővebben: link
Lord Zero: Mert nem frissitetted még azokat az oldalakat és a cache-ből szedi elő őket a géped. Please press F5.
-
I_Am
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Áhháá, szóval a gyúrós filmekre gondolsz. Értem. Ebben igazat kell adjak Neked, tényleg nem kellett volna a listát kitenni. Tudom késő bánat. A hangsúly viszont azért ott van, hogy mindennemű ellenszolgáltatás nélkül tette elérhetővé az adatokat. (legalább a warez része igazi warez volt
) A tartalomnak meg egy része tvfelvétel és riportok voltak amiket bárki leszedhet. Nem akarok senkit védeni csak a tényeket írom le.
A Te esetben viszont nem igy lett volna. (fizetős warez már keményebb téma, főleg ha dvd-kről van szó) -
I_Am
veterán
válasz
Florida
üzenetére
Üzenet? Én ha személyesen nem tudnánk találkozni, akkor minimum, hogy telefonon beszélnék Vele.
Nemérgiben, egyik legjobb barátomnak halt meg a nagymamája, már mindenki felhivta telefonon, amikor Én még nem, mert tudtam, hogy másnap este találkozunk majd. Megértette és nagyon jól esett Neki, hogy azt az utat válaszottam a részvét nyilvánításra.
WillChi: Most hajnalban lett a csere eszközölve. -
I_Am
veterán
Valószinű, hogy ma már be voltál jelentkezve egyszer és nem jelentkeztél ki. Ha nem telt el a kettő között 55 perc, akkor nem kell ujra bejelentkezni, mert még nem léptetett ki a rendszer.
ngabor2: tényleg azt nem tudod, hova lett a kutyám?
Nem megölni, következő táborba el kell hozni. 
-
I_Am
veterán
Tetszik, nem tetszik ez van. Nekem jobban tetszik az új ezért is cseréltem.
Meg mostanában páran jöttek azzal is, hogy miért lehet nekem logo mikor másnak nem. Ez is letudva.
(A dologhoz hozzátartozik az is, hogy jelentéssel bír számomra. Nem véletlen a tetoválásaim angyal témája sem.) -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, de azért a megjegyzés nem maradhatott el a végén.
Aszondja az egyik vizsgabiztos a végén:
- Az rendben van, hogy dinamikusan vezet, de miért gyorsan?
(50-es táblánál 50-en állt a mutató végig.
)
szerk: ja és természetesen mindenkinek köszi a gratulációkat és jószándékot.
-
-
I_Am
veterán
Na Én most Ł. Forgalom vizsga rulla. Két vizsgabiztos, csak hogy jobban fogyjon a pénzem.

Let's ride.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Redná - rednááá - rednáááááá.
-
I_Am
veterán
Mivel boxerre vettem fel ezért nem is viríthatna, hacsak nagyon nem .....

Mosás az gáz, ezért is lett dísz a falamon. Ha kimosom estie szerint, akkor kijön a festék is amit nem szeretnék. Marad szép emléknek, de Velencére viszem ám.
(csak majd vigyázok rá nehogy koszos legyen) -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerda óta tudjuk, hogy holnap reggel Ati-s nyereményjáték lesz, de nem baj, majd észreveszed Te is.

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a helyszín számit. Max annyira, hogy a Velencei tóba részegen is bele lehet menni.

-
I_Am
veterán
És a baltáról se feledkezzünk meg.

Bővebben: link
Vladi: következő nyáron már igaz lesz amit most mondtam Neked.
- Tudom mit tettél tavaly nyáron!
-
I_Am
veterán
Kifogások mindig lehetnek. (nooffense)
Volt lent olyan emberke aki hasonlóan hozzád, nem az ereszdelahajamat stílus és mégis jól érezte magát. Érdekes, hogy amig bele nem csöppensz a társaságba nem tudsz róla objektiv véleményt alkotni.
De ne ez legyen a téma. Nagyon jó volt, szerveződik a második, ha gondolod nézz le, tuti, hogy nem fogsz unatkozni.
-
I_Am
veterán
Sőthűdenagyonjóvolt.

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem vadállatok azok, simán lehet azzal is. A nagyobbakat benzinlámpával szoktuk.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Jó éjszakát inkább.

Most minek cifrazzam mindig, mar unalmas ''kivulallonak'' lenni
- tiv -
-
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Becopyzzam?
Csak a végét: ''Megkérhetem hogy engedj vissza MSN re?''
Megmondtam utána, hogy nem. Miért olyan nehéz felfogni ezt?
Ha gondolod a logokat is átböngészhetem és teljes részletességel bizonyíthatom, hogy megint 1. feleslegesen irogatsz 2. ferdíteni próbálsz a dolgon. -
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem válaszoltam?
Akkor Tiv mit copyzott Neked??? (na látod pont ezek miatt tiltottalak msn-ről is)
A másik meg a tegnapi beszélgetés, mikor Márk is ott volt, ott sem válaszoltam ugye?
Ha annyira fontos dolgot akarsz, akkor irj mail-t és ha válaszolni kell rá, akkor fogok. -
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Tedd meg itt és ne káromkodj, azt hiszem semmi jogod hozzá. Komolyan nem értelek néha. Világosan megmondtam a múltkor, hogy a 148 kontaktom bőven elég egyelőre, ha hiányozni fogsz msn-en akkor visszaveszlek.
De az nem megoldás, hogy regelsz másik emillel és küldesz új requestet.
-
I_Am
veterán
Wow!
Azért ne túlozzuk el a dolgot kérlek. A Te esetedben is ott volt a fogalmazási hiba amit el lehetett nézni és Én éjjel fáradtan el is néztem.
Jelen esetben nem erről volt szó.
Ezzen fogsz lovagolni ezentúl? (csak mert már most unalmas. Elnézésed kértem, és le lett véve a ban. Az aláírásod is ferdítés, mert tévedésből lett ez a nicked bannolva, ha valóban bannolva lettél volna nem irnál itt) -
I_Am
veterán
Na fejezzük be, mert MárK annyira megrémült, hogy msn-en irta, hogy nem jön táborba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grafikás kolléga is felnézhetne msn-re és folytathatnánk ott.
NickNév? Miért nagy N a név?
(valamelyik fotón láttad így?
)
szerk: közben MárK már elragadtatta magát msn-en és titkon már a felmenőimet szidja.
-
I_Am
veterán
Mindkét nickje 4 napos volt, nem most reggelt be. Miután töröltem az elsőt egyből felvettem a kapcsolatot Vele msn-en és lebeszéltük a dolgokat.
Remélhetőleg megértette a tényállást, mely már lassan jogi útra terelődik.
torz on borz: Szerintem a spitfire jel elég Nekem (spitfire - méregzsák
)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elfelejtettem a film címét
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ferike.wmv)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor majd az ''óvatos'' bulira hozzátok el.
Pótkutya nem kell. 

Azt mond már meg miért nyálas?

)