Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Termeszetesen amit mondtam nem ugy kell gondolni, hogy ahanyszor csak kimesz elkezdenek lovoldozni, kiszednek az autobol...stb. Szoval az ''eleg sokszor'' kifejezes az tenyleg tulzas, de nem ritka. De egyebkent ha kivancsiak vagytok bunozesre az USA-ban, akkor ajanlom a COPS nevu show-t amit meg regebben Mo.-n is vetitettek azthiszem a Reality TV-n. Tampa is eleg sokszor benne van
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.
szerk; a valasz mindenkinek szol nem /csak/ Bash-nek, azert utottem ra a valaszgombra, hogy tudjatok mire reagalok
Aktív témák
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android szakmai topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.