Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Esmein : uppoltad,de az 5002-es HSZ-t törölted is egyszerre,mert csak a nagy fehér page jött fel !

Vlad : szívesen.Úgy találtam meg,hogy a netcaféban ugyanarra a helyre ültem ma is ,mint ahol tegnap jobbra-fel raktam a topicot,és még ma is ráleltem ugyanott.
Érdekes .... Ebben a netkávézóban itt Győrben 20 gép van,tavaly aug.óta mindennap ,néha még vasárnap is feljárok oda,és gyakorlatilag az összes gépen megfordultam,látom ahogy a hely átalakul formálódik,ismerősökké válnak egyesek,látom ahogy pultoscsajok jönnek-mennek-változnak,a PH!-ra viszont csak januárban regeltem.Az érdekes ebben az,hogy a PH! jobboldali utolsó hozzászólásaim segédfunkció által felhozott sikta általánosságban valamennyi gépen csakis és kizárólag az általam látogatott-uppolt topikcímekből áll.Néha ugyan találok egy két gépet ahol nem csak az én témáim vannak fenn,azonban jellemzően csak én PH!-zok onnét.
Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül?
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül?