Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap osszeutkoztem egy masik terepjaroval eleg csunyan. Elem kanyarodtak en meg belementem. Termeszetesen nem az en hibam, ezert fizetnek ilyen szepen, mert bevannak szarva hogy perelek.
Meg nem is lattam a kocsimat mennyire tort szet mert rogton vittek is a korhazba. Kicsit szetzuzodott a fejem, meg ma hivott a biztosito delelott, hogy a kocsimat lehet a szemetbe dobni mert totalkaros.
Egyebkent semmi komoly, csak nehany mokesz, a fejborom szetszakadt meg a pittyem repedt szet. Szetfejeltem a belso visszapillantot, olyan szerencsetlen volt az utkozes.
A nyakam viszont meg most is rogzitoben van, majd beszarok ugy faj...Szoval dolgozni azt megint nemtok egy darabig...
Florida: egy ugyanolyan meretu, 30/35mp/h sebessegnel pont megteszi. Meg termeszetesen a leheto legszerencsetlenebb szogbol jott belem.
Aktív témák
Hirdetés
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Formula-1
- Disney+
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest